Πολιτική

Κουτσούμπας: Οι νέοι υπουργοί έρχονται για να συνεχίσουν τα μνημόνια

Για υπουργούς που έρχονται να συνεχίσουν τα μνημόνια έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οι κύριοι που πήραν σήμερα την εντολή για να γίνουν οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης, είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ, της τρόικα, που όλα αυτά τα χρόνια ψήφισαν μαζί με τους υπόλοιπους τα μνημόνια και έρχονται τώρα να τα συνεχίσουν, εν ονόματι μιας νέας εποχής, η οποία κάθε άλλο παρά νέα είναι, αλλά είναι από τα πιο παλιά, τα μαύρα σκοτάδια της ιστορίας, τα οποία συνεχίζονται»

«Ο λαός δεν θα τους αφήσει έτσι, θα συνεχίσει δυναμικά με τον αγώνα του και θα επιβάλλει ριζικές αλλαγές, τέτοιες που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, ο λαός μας και κυρίως η νεολαία».

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέπτεται σήμερα και αύριο τη Λακωνία, όπου σε εκδήλωση της ΤΕ Λακωνίας του Κόμματος, προς τιμήν του Μανώλη Σταθάκη, διοικητή του λόχου του ΕΛΑΣ, δήλωσε «είναι μια ξεχωριστή στιγμή σήμερα, εδώ τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, σ’ αυτόν εδώ τον ηρωικό τόπο, που έδωσαν τη ζωή τους δεκάδες αγωνιστές, με επικεφαλής τον Σταθάκη. Και βεβαίως μέσα απ’ αυτό το μνημείο και με αφορμή αυτή την εκδήλωση, τιμάμε τους δεκάδες χιλιάδες αγωνιστές κομμουνιστές, που έδωσαν τη ζωή τους και στη λακωνική γη και σε όλη την Ελλάδα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας, για να ζούμε εμείς καλύτερα, για να ζουν καλύτερα τα παιδιά μας».

«Φυσικά ο αγώνας συνεχίζεται, διότι οι εξελίξεις που μεσολάβησαν όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τα τελευταία δέκα χρόνια των σκληρών μνημονίων, των αντιλαϊκών μέτρων, που ξεκίνησαν με κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, συνεχίστηκαν με κυβερνήσεις της ΝΔ και με κυβερνήσεις της δήθεν ονομαζόμενης αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζονται, μάτωσαν το λαό μας και βεβαίως σήμερα ζούμε το μεταμνημονιακό μνημόνιο» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, τονίζοντας «αυτό το μήνυμα δίνει και η σημερινή εκδήλωση, ότι ο αγώνας συνεχίζεται καθημερινά, δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να αποπροσανατολιστεί, να συναινέσει, με αφορμή διάφορα κυβερνητικά σχήματα και αναφέρομαι στον πρόσφατο ανασχηματισμό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο κόμμα στα σκαριά από Αυγερινό και πρώην στελέχη της Καρυστιανού – Ζητούν την απομάκρυνση Γκιλφόιλ
Κοινή παρέμβαση 37 προσώπων που είχαν συνδεθεί με την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - Ζητούν διπλωματική πρωτοβουλία από την κυβέρνηση, ακόμη και κήρυξη της Αμερικανίδας πρέσβειρας ως persona non grata
Θανάσης Αυγερινός και Κατερίνα Μουτσάτσου
Νίκος Ανδρουλάκης: Έρχεται πρόταση νόμου για τη ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και τη στήριξη των μικρομεσαίων
Σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλά για ισχυρή ανάπτυξη, όταν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής οικονομίας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τζέι Ντι Βανς: Στην Αθήνα τον Φεβρουάριο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για το πρώτο Breitbart Europe Summit
Ο στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της συνόδου - Στην ελληνική πρωτεύουσα Αμερικανοί γερουσιαστές, σύμβουλοι του Λευκού Οίκου και επιχειρηματικά στελέχη
Τζέι Ντι Βανς, ΗΠΑ