Πολιτική

Κουβέλης: Πολύ σύντομα οι δυο στρατιωτικοί θα βρίσκονται στην Ελλάδα

Να ενημερωθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν από τούρκους στον Εβρο, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, ο κ. Κουβέλης τον διαβεβαίωσε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι δύο στρατιωτικοί θα βρίσκονται στην Ελλάδα. Ο Θ. Παφίλης ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε αυτοί να επιστρέψουν με ασφάλεια στη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Alco: Στο 11,8% «ψαλιδίστηκε» το προβάδισμα της ΝΔ λόγω ΟΠΕΠΕΚΕ, 18,6% αναποφάσιστοι, το 15% βλέπει θετικά το κόμμα Καρυστιανού
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, στον απόηχο των εξελίξεων στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Εκλογές 179
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 18