Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κουίκ: Αν δεν είμαι ξανά υπουργός, φεύγω από την πολιτική [vid]

Κουίκ: Αν δεν είμαι ξανά υπουργός, φεύγω από την πολιτική [vid]

Αποφασισμένος να εγκαταλείψει την πολιτική σε περίπτωση που μετά από τον επερχόμενο ανασχηματισμό δεν του δοθεί υπουργική θέση δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ. «Θα βγώ στην ελεύθερη αγορά, δεν μπορώ να μείνω σπίτι μου», είπε.

Αφού ξεκαθάρισε πως ο χρόνος του ανασχηματισμού είναι θέμα του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε το ποια στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα είναι στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα συζητηθεί ανάμεσα στους δυο κυβερνητικούς εταίρους, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

Ο Τέρενς Κουίκ επεσήμανε πως τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν τη δουλειά που κάνουν τα στελέχη των ΑΝΕΛ που είναι την κυβέρνηση και μιλώντας επί προσωπικού είπε πως είναι απόφαση του Πάνου Καμμένου το αν θα τον συμπεριλάβει στις προτάσεις του ή όχι.

«Το ξέρει και ο ίδιος ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάτσουν σε εφεδρεία. Δεν μπορώ να πάω και σπίτι μου, είμαι μανιακός με τη δουλειά μου» είπε προαναγγέλλοντας πως αν δεν είναι στην κυβέρνηση, θα εγκαταλείψει την πολιτική. «Αν δεν συνεχίσω, θα πρέπει να γυρίσω στην ελεύθερη αγορά. Υπάρχει η δημοσιογραφία, ο σύμβουλος επικοινωνίας, να κάνω κάτι δικό μου. Είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσω από την πολιτική», τόνισε.

«Αν ήμουν βουλευτής θα παρέμενα», είπε και πρόσθεσε πως «τον Ιανουάριο του ’15 θυσιάστηκα να μην κατέβω στη Β’ Αθηνών, όπου θα έβγαινα περπατώντας και προτίμησα να πάω στο Επικρατείας για να βοηθήσω τους ΑΝΕΛ και τον Καμμένο. Έκαψα τον εαυτό του για το κόμμα αλλά δεν θα μείνω και άνεργος». Διευκρίνισε πάντως ότι αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παραμείνει στο πλευρό του Πάνου Καμμένου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε