Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κουρουμπλής: Η λύση βρίσκεται την τελευταία στιγμή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αισιόδοξος ότι οι διαπραγματεύσεις θα καταλήξουν τελικά σε συμφωνία δηλώνει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο υπουργός Υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν θα είναι εύκολη για κανέναν στην Ευρώπη μια ελληνική χρεοκοπία, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας.

Μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1 ο Παναγιώτης Κουρομπλής τόνισε πως υπάρχει παντού μια έντονη ανησυχία και πως όλοι καταλαβαίνουν την κρισιμότητα των στιγμών και αντιλαμβάνονται ότι η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν.

Ο υπουργός Υγείας ωστόσο δήλωσε πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν τη λύση τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “είναι αστείο να λέμε ότι η Ελλάδα θα καταστραφεί και όλοι οι άλλοι στην Ευρώπη θα περάσουν καλά. Η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε μία μέγγενη. Το ΔΝΤ μιλά για αναδιάρθρωση και βαριά μέτρα και οι Ευρωπαίοι ζητούν άλλα. Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, τα προβλήματα θα είναι πολλά”.

Σχετικά με το πώς θα λήξουν οι διαπραγματεύσεις, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση την τελευταία στιγμή, σχολιάζοντας ότι “πάντα σε τόσο κρίσιμες διαπραγματεύσεις, βρίσκεται η λύση την τελευταία στιγμή. Είμαι αισιόδοξος”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε