Πολιτική

Κουρουμπλής: Το eurogroup δημιούργησε νέα κατάσταση

Το πλήρες αδιέξοδο μετά το χθεσινό Eurogroup φαίνεται και στις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτική, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η κυβέρνηση πήγε σε μια συμφωνία, το καλοκαίρι του 2015, που δεν ήταν στις επιλογές της. Παρόλα αυτά αναλάβαμε την ευθύνη και σηκώσαμε το βάρος […] τηρήσαμε τη συμφωνία και έρχονται τώρα και λένε και άλλα μέτρα» είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο υπουργός.

Μάλιστα ο κ. Κουρουμπλής προσέθεσε ότι το χθεσινό eurogroup αλλάζει τα δεδομένα. «Όσα μέτρα έχουν ζητήσει μέχρι σήμερα, τα περισσότερα είναι αντιαναπτυξιακά, η χθεσινή απόφαση του Eurogroup δημιουργεί μια νέα κατάσταση, θα αξιολογηθεί από την κυβέρνηση και θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά την ώρα που πολλοί μιλούν για ενδεχόμενο εκλογών, ειδικά από τη στιγμή που το Μαξίμου σε όλους του τόνους διαμηνύσει πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο λήψεις νέων μέτρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης για την αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Πολύζου: «Κουμάντο στη Βουλή κάνει μόνο ο πρόεδρος»
Ο πρόεδρος της Βουλής απευθύνθηκε στους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ξεκαθαρίζοντας πως η Βουλή τούς παρέχει πλήρη θεσμική κάλυψη και ότι έχουν δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στους χώρους του Κοινοβουλίου
Νικήτας Κακλαμάνης
Η Κωνσταντοπούλου συνέχισε στη Βουλή τον καβγά για την Πολύζου: «Εχει άλλο όνομα, πέσαμε θύματα απάτης όταν την βάλαμε υποψήφια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε τις καταγγελίες της από το βήμα της Ολομέλειας, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στο κυλικείο των αστυνομικών και τη μήνυση της διαπιστευμένης συντάκτριας
Ζωή Κωνσταντοπούλου