Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κουτσούμπας: Ο ένας συνεχίζει την πολιτική του άλλου και την πληρώνει ο λαός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ άσκησε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας καταγγέλλοντας ότι ο ένας συνεχίζει την πολιτική του άλλου.

Ο γενικός γραμματέας από το βήμα της Ολομέλειας είπε πως το πρόβλημα της χώρας «δεν λύνεται με εξεταστικές επιτροπές, όπως δεν λύνονται και με μαϊμού δημοψηφίσματα όπως αυτό που το υπερήφανο ΟΧΙ του λαού έγινε ΝΑΙ στο τρίτο Μνημόνιο.

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ συνεχίζει την αντιλαϊκή βάρβαρη πολιτική με τα δυσβάσταχτα μέτρα που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Καταλόγισε στον Πρωθυπουργό ότι κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον λαό και είπε πως αλλαγή γίνεται μόνο με αλλαγή πολιτικής. Απευθυνόμενος μάλιστα στην κυβέρνηση, αναρωτήθηκε: “Νιώθετε τύψεις; Ντρέπεστε καθόλου; Που οι κόκκινες γραμμές έγιναν μαύρα μέτρα και μέρες για τους πολίτες;”

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εξήγησε πως “η ψήφος μας στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής θα είναι «παρών» παραμένοντας έτσι παρόντες στην καταγγελία όλων αυτών που είπατε και λέγοντας όχι σε μια ακόμα εξεταστική επιτροπή που δεν θα οδηγήσει πουθενά όπως και όλες οι προηγούμενες και λέμε και όχι στα παιχνίδια του διπολισμού”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε