Πολιτική

Κοζάνη: Έξαλλη η βουλευτής Τρικάλων διαψεύδει πως πήρε δασκάλα δημοτικού στο γραφείο της!

Με δήλωσή της, η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτας Δριτσέλη, αναφέρεται σε "παραπλανητικά και ιδιοτελή κίνητρα πίσω από τα δημοσιεύματα σχετικά με το σχολείο στην Κοζάνη".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι μία είδηση που αφορά σε δημοτικό σχολείο στην Κοζάνη και από την πρώτη στιγμή προκάλεσε αίσθηση. Συγκεκριμένα, τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως διαταράχθηκε η ομαλή λειτουργία του 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου Τρανόβαλτου Κοζάνης, με την απομάκρυνση της εκπαιδευτικού της Δευτέρας Τάξης από το σχολείο και την τοποθέτησή της, στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού.

Η ίδια η βουλευτής, Παναγιώτα Δριτσέλη, με δήλωσή της διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα της αποδίδονται. Μιλά ως εκπαιδευτικός και γονιός, όπως η ίδια λέει και καταγγέλλει την “απαράδεκτη στοχοποίηση εκπαιδευτικών στο βωμό μικροσκοπιμοτήτων”.

Αναλυτικά η δήλωση της Παναγιώτης Δριτσέλη για το δημοτικό σχολείο στην Κοζάνη

panagiwta dritselh

“Στη συνέχεια επαναλαμβανόμενων δημοσιευμάτων περί διατάραξης της λειτουργίας του δημοτικού σχολείου Τρανόβαλτου Κοζάνης, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι δεν ανταποκρίνονται επ’ ουδενί στην πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο είναι πλήρως στελεχωμένο, όχι μόνο σε δασκάλους, αλλά και σε εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων.

Όπως προκύπτει και από το σχετικό δελτίο τύπου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κοζάνης η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου ουδέποτε διαταράχθηκε. Τα κίνητρα όσων βρίσκονται στην αφετηρία αυτών των δημοσιευμάτων δεν είναι εκπαιδευτικά, ούτε ανιδιοτελή και θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι για την απόσταση που αποτυπώνεται ανάμεσα στους ισχυρισμούς των δημοσιευμάτων και στα πραγματικά δεδομένα, όπως προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Κλείνοντας, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι ως εκπαιδευτικός, αλλά και ως γονέας, δεν θα συναινούσα ποτέ στην υπολειτουργία ενός σχολείου, ιδιαίτερα δε, εφόσον πρόκειται για ένα σχολείο της επαρχίας. Ως εκπαιδευτικός και ως γονέας θεωρώ, επίσης, απαράδεκτη τη στοχοποίηση εκπαιδευτικών στο βωμό μικροσκοπιμοτήτων.

Ως προς τα περί ηθικής, την ηθική μου έχω επιλέξει να μην την διαπραγματεύομαι στην βάση εμπαθειών και αναληθών γεγονότων. Η πορεία μου στο δημόσιο βίο και η στάση ζωής μου είναι η καλύτερη απάντηση”.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού για Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μπορώ την κοροϊδία, πήρε στοιχεία της ιδρυτικής μας διακήρυξης και τα παρουσίασε ως δικά του»
«Παρουσίασε ως προτάσεις του στοιχεία που είχε η ιδρυτική μας, χαμηλού επιπέδου το σχόλιο για τα περιστέρια» ανέφερε η πρόεδρος του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Μαρία Καρυστιανού
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το επίδομα των 150 ευρώ για κάθε παιδί, η επιδότηση diesel και η αναφορά στις έρευνες για υδρογονάνθρακες
«Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται πλέον ως μια χώρα με σοβαρές ενεργειακές προοπτικές. Δεν προδικάζει φυσικά κανένα αποτέλεσμα. Δείχνει όμως ότι το διεθνές ενδιαφέρον όχι μόνο παραμένει ισχυρό, αλλά διευρύνεται»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 35
H Κίμπερλι Γκιλφόιλ με εκπροσώπους των ONEX και Hanwha Ocean για την επένδυση «μαμούθ» 1,35 δισ. ευρώ 
«Οι ΗΠΑ είναι υπερήφανες που στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και της Κορέας για να χτίσουν μαζί ένα πιο ασφαλές και ευημερούμενο μέλλον» τονίζει η Αμερικανίδα πρέσβης στην Αθήνα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Εμφύλιος στη Νέα Αριστερά για τα μάτια του Τσίπρα: Όσοι πάρουν την απόφαση να μας διασπάσουν θα κριθούν αυστηρά
«Η απόφαση δεν έρχεται ως αποτέλεσμα επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος αλλά συμπίπτει χρονικά με την ανακοίνωση και τη δημιουργία της ΕΛΑΣ» σημειώνουν κύκλοι της Πατησίων
Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Αριστεράς και προεδρεύων του κόμματος Γαβριήλ Σακελλαρίδης 42