Πολιτική

“Κράξιμο” της ΝΔ στην ΕΡΤ για τον τρόπο κάλυψης των εκλογών στη Γαλλία

Για «πολιτικές αθλιότητες» κατηγορεί την ΕΡΤ η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τον τρόπο κάλυψης των εκλογών στη Γαλλία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως στην ΕΡΤ προσπάθησαν να εξισώσουν το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, με την επικεφαλής των ακραίων εθνικιστών και πολέμια της ΕΕ, Μαρίν Λε Πεν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αυτό το έκανε δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης στην εκπομπή «10 στην ενημέρωση», λέγοντας ότι «μεταξύ των δύο πολύ κακών υποψηφίων, επικράτησε ο λίγο χειρότερος, ο εκπρόσωπος των τραπεζών και του συστήματος».

«Εάν ακολουθούν το παράδειγμα του κ. Μελανσόν, ας καταλάβουν επιτέλους ότι πλανώνται», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Συμπορευόμαστε με την πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα»
«Ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πράξει επιτυχημένα στο παρελθόν. Είναι ανάγκη να τον υποστηρίξουμε για να το επαναλάβει και πάλι, για να μείνει ζωντανή η μεγάλη αυτή "Υπόθεση"»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας 32
Κύκλοι Καρυστιανού κατά Λιάγκα: Στην εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» είδε μόνο γραφικούς και ψεκασμένους
«Θα τον συμβουλεύαμε να μην αναφέρει στον αέρα ότι παρακολούθησε μόλις για ένα τέταρτο, μία δίωρη πολιτική εκδήλωση, την οποία σχολίαζε επί μισή ώρα στο πρωϊνάδικό του»
Μαρία Καρυστιανού 81
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι 13