Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρατούμενος ο Μπαρμπαρούσης – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη – Η σύλληψη έγινε έξω από το σπίτι του

Μπαρμπαρούσης

– Αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του, λέει ότι ήταν μια στιγμή έξαρσης
– Η σύλληψη Μπαρμπαρούση έγινε το πρωί από την Αντιτρομοκρατική στο σπίτι του
– Ο βουλευτής πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, ως τότε θα παραμείνει κρατούμενος

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης θα παραμείνει κρατούμενος. Νωρίτερα ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη. Η σύλληψη του βουλευτή έγινε νωρίς σήμερα το πρωί από την Αντιτρομοκρατική έξω από το σπίτι του στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος του ο Κ. Μπαρμπαρούσης θα αρνηθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα ο συνήγορος του κ. Κορατζόπουλος δήλωσε: «Ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μία στιγμή έξαρσης του θυμικού. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορα να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Η αδυναμία της κατηγορία είναι η υπερβολή της. Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεση του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε στην Αττική χθες το απόγευμα. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τον εντόπισαν την ώρα που έβγαινε από σπίτι του στην οδό Κυβέλης στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Ο βουλευτής δεν προέβαλε καμία αντίσταση και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει το βάρος της κατηγορία;ς που αντιμετωπίζει μετά την έκκλησή του προς τον Στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις