Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρεμαστινός: Θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κρεμαστινός: Θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής της δημοκρατικής συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός με αφορμή τη χθεσινή θετική ψήφο του κόμματός του στην διάσκεψη προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, πιστεύει πως πλέον η Ν.Δ εχει απομονωθεί και πως δεν θα πρέπει να δείχνει μικροψυχία ωστε να συγκροτηθεί η ανεξάρτητη αρχή για το τηλεοπτικό τοπίο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο κ. Δημήτρης Κρεμαστινός προχώρησε ενα βήμα παραπάνω και είπε πως θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρχει λύση ιδίως στο θέμα της διαπραγμάτευσης. Υπάρχει η θέληση ειπε χαρσκτηριστικά και η κ. Γεννηματά θα μπορούσε να δείξει συναίνεση.

Ο κ. Κρεμαστινός σημείωσε επίσης πως σε αυτη την κατεύθυνση θα μπορούσε να κινηθούν και τα άλλα κόμματα που εχουν προοδευτικό χαρακτήρα και ευρωπαϊϊκό προσανατολισμό που θα μπορούσαν να ρίξουν νερό στο κρασί τους. «Αν είχαμε όλοι επιδείξει την απαιτούμενη συναίνεση απο το πρώτο Μνημόνιο δεν θα βρισκόμαστε σήμερα εδώ να συζητάμε πιθανόν και για τέταρτο μνημόνιο», είπε.

Ο κ. Κρεμαστινός ρωτήθηκε αν το ΠΑΣΟΚ θα έμπαινε στην κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισε πως αν οι ΑΝΕΛ δεν είχαν μπει στη βουλή τότε το ΠΑΣΟΚ ηταν που θα επιδείκνυε την απαιτούμενη συναίνεση τότε. Ο κ. Τσίπρας ομως προτιμά περιέργως τους ΑΝΕΛ με τους οποίους το ΠΑΣΟΚ πολύ δύσκολα θα συνευρίσκονταν.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε