Πολιτική

Κρίση στο MEGA λόγω Γεροβασίλη

Κρίση έχει ξεσπάσει στο MEGA με αφορμή το χθεσινό "επεισόδιο" μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη και του καναλιού όταν δεν της επετράπη να κάνει παρέμβαση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων για την υπόθεση Πανούση και την εμπλοκή του Πάνου Λάμπρου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο χειρισμός της υπόθεσης είχε ως αποτέλεσμα ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων του MEGA, Μανώλης Καψής αλλά και άλλα στελέχη του μηχανισμού να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις σε λίγη ώρα στην διοίκηση του σταθμού. Νωρίτερα υπήρχαν και φήμες για παραίτηση του Μανώλη Καψή αλλά αυτές δεν επιβεβαιώνονται.

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει από χθες είναι μεγάλος όσον αφορά την άρνηση του καναλιού να δώσει τον λόγο όχι σε έναν οποιονδήποτε, αλλά στην ίδια την κυβερνητική εκπρόσωπο για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως οι καταγγελίες Πανούση. Κάποιοι μάλιστα μιλούσαν και για αντιδεοντολογική στάση.

Το πρωί, μιλώντας στην ΕΡΤ η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι σοκαρίστηκε όταν ζήτησε να κάνει παρέμβαση για την υπόθεση Πανούση και η απάντηση των υπευθύνων του MEGA ήταν αρνητική. “Και γιατί να σας βγάλουμε; Για να βγάλετε λόγο;” είπε η κα Γεροβασίλη ότι της απάντησαν από το MEGA και έκανε λόγο για λογικρισία η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Χθες με ανακοίνωσή της η κα Γεροβασίλη προανήγγειλε και προσφυγή της στην δικαιοσύνη:

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το MEGA αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση “γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;” Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η ιστορία της Ελλάδας δεν είναι για πούλημα»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ χαρακτήρισε τον ελληνικό πολιτισμό έναν από τους μεγαλύτερους που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ είναι υπερήφανες που στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας για την προστασία του
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Ρένα Δούρου στη Βουλή: Σφοδρά πυρά για Ρούμπιο, Κάθετο Διάδρομο και «ΙΧ εξωτερική πολιτική»
Για υποχωρητικότητα απέναντι στην Ουάσινγκτον και αδιαφάνεια στις ενεργειακές συμφωνίες κατηγόρησε την κυβέρνηση η Ρένα Δούρου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τις κυρώσεις συμφωνιών του ΥΠΕΘΑ
Η Ρένα Δούρου 10
Σπηλιωτόπουλος: Ο Σαμαράς εκφράζει την «ψυχή της παράταξης» – Τι είπε για ενδεχόμενο νέο κόμμα
Εκτίμησε ότι μια νέα πολιτική κίνηση υπό τον Σαμαρά θα μπορούσε να απευθυνθεί τόσο στην παραδοσιακή βάση της ΝΔ όσο και σε ψηφοφόρους που σήμερα κινούνται δεξιότερα του κυβερνώντος κόμματος
Άρης Σπηλιωτόπουλος
31
Κώστας Καραμανλής: Η Ελλάδα χρειάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική – Αιχμές για δύο μέτρα και δυο σταθμά της Δύσης για Τουρκία και Κύπρο
Τόνισε ότι το νέο διεθνές περιβάλλον επιβάλλει μια διαφορετική προσέγγιση στις διεθνείς σχέσεις, «απαλλαγμένη από τις άκαμπτες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος»
Κώστας Καραμανλής