Πολιτική

Κρήτη: Μπογιές και συνθήματα στο γραφείο του Διγαλάκη για την Rosa Nera (pics)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διαδηλωτές, αλληλέγγυοι της κατάληψης της Rosa Nera, πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στην πόρτα εισόδου του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Παιδείας, βουλευτή Χανίων ΝΔ και πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλη Διγαλάκη, το βράδυ του Σαββάτου (05.09.2020), στο πλαίσιο πορείας διαμαρτυρίας.   

digalakis

Ωστόσο, δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον χώρο. Στη συνέχεια αποχώρησαν, συνεχίζοντας την πορεία διαμαρτυρίας, υπό το βλέμμα της αστυνομίας.

Πηγή: flashnews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα Δημοκρατία: Ξεκινά το 16ο τακτικό συνέδριο με σύνθημα «Μαζί για την Ελλάδα του 2030» – Χαμόγελα, αγκαλιές, σέλφι και πηγαδάκια
Στο επίκεντρο η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο την επανασυσπείρωση της «γαλάζιας» παράταξης και την εκλογική ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού
16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
ΠΑΣΟΚ κατά Κυρανάκη για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Μετεξεταστέος στο εμπορικό και στο ενοχικό δίκαιο»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών έθεσε ζήτημα άρθρου 57 του Συντάγματος, με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες» και «βαρύγδουπες αναλύσεις»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης