Πολιτική

Κρήτη: Μπογιές και συνθήματα στο γραφείο του Διγαλάκη για την Rosa Nera (pics)

Διαδηλωτές, αλληλέγγυοι της κατάληψης της Rosa Nera, πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στην πόρτα εισόδου του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Παιδείας, βουλευτή Χανίων ΝΔ και πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλη Διγαλάκη, το βράδυ του Σαββάτου (05.09.2020), στο πλαίσιο πορείας διαμαρτυρίας.   

digalakis

Ωστόσο, δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον χώρο. Στη συνέχεια αποχώρησαν, συνεχίζοντας την πορεία διαμαρτυρίας, υπό το βλέμμα της αστυνομίας.

Πηγή: flashnews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι
Χριστούγεννα με τους ψηφοφόρους για τους βουλευτές της ΝΔ: Τα εκλογικά σενάρια και τα «νέα κόμματα»
Η Ν.Δ. βρίσκεται πολύ μακριά από την αυτοδυναμία και ακόμη περισσότερο από το ποσοστό του 40,56% που είχε συγκεντρώσει στις εθνικές εκλογές του 2023, όταν είχε εκλέξει 158 βουλευτές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό