Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρούσμα στο Μαξίμου: Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί

Κρούσμα στο Μαξίμου: Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί

Rapid test σε όλους σε καθημερινή βάση όπως εξάλλου γίνεται μέχρι σήμερα θα εξακολουθήσουν να γίνονται στο Μέγαρο Μαξίμου μετά το γεγονός ότι ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως εξήγησαν κυβερνητικές πηγές στο newsit.gr ακολουθούνται κατά γράμμα οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και έτσι, εκτός από τα καθημερινά rapid test στα οποία υποβάλλονται όλοι, ο κ. Σκέρτσος θα μείνει σε καραντίνα 5 ημερών όπως προβλέπει το πρωτόκολλο. 

Ο Άκης Σκέρτσος με ανάρτησή του στα social media ανέφερε ότι είναι θετικός και πως τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ενόχληση στο λαιμό και βήχας. Είναι το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, μέσα σε λίγες μέρες, “μέσα” στο Μαξίμου και πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι είχε κολλήσει και ο γιος του, Κωνσταντίνος. Παράλληλα, ο Άκης Σκέρτσος παρότρυνε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να το κάνουν, όπως επίσης και την αναμνηστική δόση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανέφερε στην ενημέρωσή προς τους δημοσιογράφους πως «όλοι θα ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο που επιβάλλεται από αυτές τις περιπτώσεις. Ο κ. Σκέρτσος δεν ήρθε σήμερα σε επαφή με τον πρωθυπουργό. Θα κάνουμε ότι μας υποδείξει ο ΕΟΔΥ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις