Πολιτική

«Ξαναχτύπησε» ο Τσακαλώτος: Αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά οι αριστεροί δεν ζηλεύουν

Την Σκάρλετ Γιόχανσον θυμήθηκε και πάλι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σε ομιλία του ενημέρωσε ότι η διάσημη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι οι αριστεροί δεν ζηλεύουν.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έχει κρύψει την συμπάθειά προς την Σκάρλετ Γιόχανσον… Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στη διάσημη ηθοποιό.

«Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Η 35χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε τον κωμικό ηθοποιό και σεναριογράφο του τηλεοπτικού σόου Saturday Night Live, Κόλν Τζοστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Αχ. Καραμανλής για άρση ασυλίας: «Απολύτως αβάσιμα όσα μου προσάπτονται, κρίνομαι γιατί φέρω συγκεκριμένο επώνυμο»
Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι δεν τέλεσε «καμία απολύτως αξιόποινη πράξη» και ανακοίνωσε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Κώστας Αχ. Καραμανλής
11
Ενοίκια, καύσιμα, επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους και ρύθμιση οφειλών: Τα 8 μέτρα στήριξης μετά το πλεόνασμα
«Είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε χωρίς να διαταράξουμε την οικονομική ισορροπία που με τόσο κόπο κατακτήσαμε» τόνισε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του. Επιβεβαίωση newsit.gr για τη ρύθμιση οφειλών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 262
Μέτρα στήριξης ανακοινώνει στις 12.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ρυθμίσεις οφειλών - «ανάσα» για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους και ένα μέτρο έκπληξη
Όλα τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πακέτο των 500 εκατομμυρίων ευρώ - Αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr
Κυριάκος Μητσοτάκης 117