Πολιτική

«Ξαναχτύπησε» ο Τσακαλώτος: Αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά οι αριστεροί δεν ζηλεύουν

Την Σκάρλετ Γιόχανσον θυμήθηκε και πάλι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σε ομιλία του ενημέρωσε ότι η διάσημη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι οι αριστεροί δεν ζηλεύουν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έχει κρύψει την συμπάθειά προς την Σκάρλετ Γιόχανσον… Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στη διάσημη ηθοποιό.

«Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Η 35χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε τον κωμικό ηθοποιό και σεναριογράφο του τηλεοπτικού σόου Saturday Night Live, Κόλν Τζοστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο – Δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης με τον Σαμαρά
«Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, πολλές από τις μειώσεις φόρων έχουν ήδη απορροφήσει την αύξηση των τιμών» - «Τα έργα που παραδίδουμε δεν έχουν σχέση με το χρόνο των εκλογών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 25
Ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει σελίδα και περνά στην αντεπίθεση με αιχμή τη Novartis
Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν περιορίστηκε σε μια τυπική οργανωτική διαδικασία, αλλά κατέληξε σε αποφάσεις που συνδυάζουν πολιτική αντεπίθεση, οργανωτική ανασυγκρότηση και προετοιμασία
Η Ρένα Δούρου 9
«Μπρα ντε φερ» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86 και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ιδιαίτερα επίκαιρη γίνεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για αναθεώρηση του άρθρου 16, επιχειρώντας να κατοχυρώσει το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα των μη κρατικών πανεπιστημίων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
98