Πολιτική

«Ξαναχτύπησε» ο Τσακαλώτος: Αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά οι αριστεροί δεν ζηλεύουν

Την Σκάρλετ Γιόχανσον θυμήθηκε και πάλι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σε ομιλία του ενημέρωσε ότι η διάσημη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι οι αριστεροί δεν ζηλεύουν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έχει κρύψει την συμπάθειά προς την Σκάρλετ Γιόχανσον… Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στη διάσημη ηθοποιό.

«Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Η 35χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε τον κωμικό ηθοποιό και σεναριογράφο του τηλεοπτικού σόου Saturday Night Live, Κόλν Τζοστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
78
Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες της Λάρισας για το αφορολόγητο πετρέλαιο: Στόχος είναι να ξεκινήσει από 1ης Νοεμβρίου στην αντλία
«Ο διάλογος είναι διαρκής και ξεκινά νωρίς, έχουμε μια διεθνή κρίση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους αγρότες