Πολιτική

Ξανθός vs Πολάκης: «Χωρίς επιστημονική βάση οι θέσεις του» – «Δηλαδή να πιστεύουμε τον Τσιόδρα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάποτε ήταν το δίδυμο της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Αλλά φαίνεται ότι οι απόψεις τους σε κάποια πράγματα δεν είναι ταυτόσημες. Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης «κοντράρονται» δημόσια και βάζουν… «φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν σε συνέντευξή του, ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός χαρακτήρισε μη επιστημονικές τις θέσεις που εκφράζει ο άλλοτε αναπληρωτής του, Παύλος Πολάκης. Και φυσικά ο τελευταίος δεν το άφησε αναπάντητο.

Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει πολύς λόγος για τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει, μόλις πριν από λίγες μέρες γνωστό, ότι τελικά το έκανε το εμβόλιο.

Ο Ανδρέας Ξανθός, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Θεσσαλία, αναφέρθηκε στο όλο θέμα, που είχε προκαλέσει και τριγμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητείται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία», είπε ο Ανδρέας Ξανθός.

Και φυσικά αυτό δεν άρεσε στον Παύλο Πολάκη. Που «απάντησε» όπως συνηθίζει από το Facebook με μια ανάρτηση που έκανε αργά το βράδυ. Και στην οποία δεν κατονόμασε τον πρώην προϊστάμενό του αλλά τον… φωτογράφισε ξεκάθαρα.

Έγραψε ο Παύλος Πολάκης: «Η επιστήμη

Της επιστήμης

Την επιστήμη

Ω επιστήμη….

Δηλαδή να πιστεύουμε… Τον Τσιοδρα, το Μαγιορκίνη, το Βασιλακόπουλο και την Παγώνη!!!!

…..Θου κύριε φυλακή τω στόματι μου……

Έτσι, κάτι σκέφτηκα… γιατί είδα μια συνέντευξη, που δόθηκε στον επαρχιακό τύπο και την αναπαράγουν σήμερα».

pollakis anartisi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κωνσταντόπουλος του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει ότι εξύβρισε και κινήθηκε απειλητικά κατά της Παπαδοπούλου της ΕΛΑΣ – Προαναγγέλλει μηνύσεις
Ο επικεφαλής Αυτοοργάνωσης της Χαριλάου Τρικούπη απορρίπτει τους ισχυρισμούς της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Τσίπρα - «Δεν συμβαδίζει ο πολιτικός διάλογος με τη συκοφαντία»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου
Μελίδης: Να επιστρέψουν τις έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ έως την Τετάρτη οι ανεξάρτητοι βουλευτές
Σκληρή κριτική στους προερχόμενους από την Κουμουνδούρου, με τον εκπρόσωπο Τύπο του κόμματος να αφήνει παράλληλα αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του απέναντι στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά
Δημήτρης Μελίδης, ΣΥΡΙΖΑ
Μήνυμα Ανδρουλάκη στην Τουρκία από το Καστελόριζο: Αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Από το ανατολικότερο άκρο της χώρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε ως απαράβατη προϋπόθεση για τις σχέσεις καλής γειτονίας τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Καστελόριζο
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Στέφανος Μάνος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος» – Δόθηκε το όνομά του σε αίθουσα του υπουργείου Περιβάλλοντος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας με το όνομα του Στέφανου Μάνου μαζί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, τη σύζυγο του αείμνηστου πολιτικού Kirsten και τον γιο τους Αλέξανδρο Μάνο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ονοματοδοσίας αίθουσας του υπουργείου Περιβάλλοντος σε «Στέφανος Μάνος» 5