Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξεκαλάκης: Δεχόμαστε επιθέσεις απο τα απολειφάδια του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ξεκαλάκης: Δεχόμαστε επιθέσεις απο τα απολειφάδια του Άκη Τσοχατζόπουλου

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 αναφορικά με τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές σημείωσε: Εγω δεν θα χαρακτήριζα λευκό καπνό γιατί ο λευκός καπνός αφορά χαρμόσυνα συμβάντα.

Και συνέχισε: «Μαύρο και άραχνο θα τον χαρακτήριζα, η συμφωνία κλείστηκε μετά τς μεσάνυχτα, απόλυτα φυσιολογικό μιλάμε για διάλογο σε δείπνο βρυκολάκων, γιατί μέσα απο αυτές τις αποφάσεις μας πίνουνε το αίμα».

Για το ΠΑΣΟΚ και τις διαφωνίες ο κ. Ξεκαλάκης είπε: «Θεωρούμε οτι αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά για να δημιουργήσει μια μεγάλη παράταξη που θα στείλει τον εκφραστή του λαϊκισμού τον ΣΥΡΙΖΑ στο 4%. Εμείς συνεχίζουμε ως χώρος να παραμένουμε παθητικοί και φοβικοί και το μόνο που να ενδιαφέρει είναι να κάνουμε το 6% 8% και τους 17 βουλευτές 25. Αυτό δεν αξίζει ουτε στην ιστορία της παράταξης και δεν δημιουργεί τις αναγκαίες συνθήκες για να δοθεί προοπτική στον ελληνικό λαό. Σήμερα μια δημοσκόπηση δείχνει οτι ο κόσμος θέλει μια νέα λύση μια μετεξέλιξη του πολιτικού μας φορέα και οχι ερμαφρόδιτα μοντέλα τα οποία ακολουθούνται σήμερα».

Πρόσθεσε: «Αυτό που ζούμε τον τελευταίο καιρό στη δημοκρατική συμπαράταξη και οπως περιγράφεται στη συνέχεια της διαδρομής, οδηγεί ξεκάθαρα σε ενα κακέκτυπο της ένωσης κέντρου. Οδηγεί στην ένωση φέουδων για να μπορεί το κάθε στέλεχος να διατηρεί το δικό του βιλαέτι αυτό ειναι αποκρουστικό στους πολίτες. Εν έτει 2017 δεν μπορεί να λετουργεί κανείς μέσα σε ενα αρχηγικό κόμμα πρέπει να υπάρχει συλλογική λειτουργία θα σχετίζεται με πολιτικές συμμαχίες οχι μέσα σε κλειστούς χώρους αλλά στην κοινωνία. Θα διαγράψουν εμένα απο που;»

«Εμείς έχουμε πολιτική κουλτούρα και αρνούμαι να αντιπαρατεθώ σε μια λογική προσωπικών ύβρεων σε προσβολές της οικογενειάς μου ολα αυτά τα έχουμε ξαναζήσει και το 1996 πρόκειται για ενα σίκουελ, αυτοί που μας επιτίθενται ειναι τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ του κ. Τσοχατζόπουλου, είναι η νεολαία του Ακη που ενορχηστρωμένα μας επιτίθενται αυτό ειναι λυπηρό αλλά εμείς αντέχουμε», είπε ο κ. Ξεκαλάκης.

Και κατέληξε: «Βλέπω τι επιθέσεις δεχόμαστε, τι διαρροές γίνονται μέσα απο το ΠΑΣΟΚ και δεν μαζεύται απο την ηγεσία θα περίμενα απο την ηγεσία ολα αυτά να τα είχε μαζέψει. Οσο αυτό φαινεται και εμφανίζεται ως διαρροές της Χαριλάου Τρικούπη νομίζω χαρακτηρίζει και την ίδια πλέον».

Τέλος για τις αρμοδιότητες του είπε: «Εγώ δεν αναγνωρίζω αποφάσεις που παίρνονται απο μονοπρόσωπα όργανα. Έχω εκλεγεί απο την κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ γραμματέας και έχω καλέσει την Πρόεδρο να λειτουργήσει ως οφείλει κατα τρόπο θεσμικό ως πρόεδρος του κινήματος και να φέρει το αίτημα της άρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπό στην κεντρική επιτροπή που με εξέλεξε. Όπως αντιλαμβάνεστε απο τη στιγμή που δεν αναγνωρίζω την διαδικασία που ακολουθήθηκε που ειναι αντιδημοκρατική συνεχίζω να παραμένω γραμματέας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε