Πολιτική

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως – Ευχές με αιχμές από τη Ρένα Δούρου! – Video

Με παρούσα τη Ρένα Δούρου ξεκίνησαν στο Πεδίον του Άρεως οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, με δωρεάν είσοδο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκτός από την περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, έδωσαν το παρών οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Πάρκων και Αλσών, Βασιλική Λάσκαρη, καθώς και η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη.

Η Ρένα Δούρου, κατά τον σύντομο χαιρετισμό της άφησε αιχμές προς όσους την επικρίνουν για λάθη, παραλείψεις και απουσία έργου, επισημαίνοντας:

“Δίνουμε το παρών εδώ στο γιορτινό Πεδίον του Άρεως. Για πέμπτη χρονιά κάνουμε το πάρκο χώρο γιορτής, μουσικής, ψυχαγωγίας, πολιτισμού. Και είμαστε όλοι εδώ, εμείς που με πείσμα πιστέψαμε ότι το πάρκο μπορεί να αλλάξει και με σκληρή δουλειά το αλλάξαμε.

Και σήμερα είμαστε όλοι εδώ με τους συμπολίτες μας για να χαρούμε με τις ξεχωριστές εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι δούλεψαν και δουλεύουν σήμερα και όλες τις μέρες του χρόνου για το αποτέλεσμα αυτό. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα Ανδρουλάκη στην Τουρκία από το Καστελόριζο: Αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Από το ανατολικότερο άκρο της χώρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε ως απαράβατη προϋπόθεση για τις σχέσεις καλής γειτονίας τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Καστελόριζο
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Στέφανος Μάνος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος» – Δόθηκε το όνομά του σε αίθουσα του υπουργείου Περιβάλλοντος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας με το όνομα του Στέφανου Μάνου μαζί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, τη σύζυγο του αείμνηστου πολιτικού Kirsten και τον γιο τους Αλέξανδρο Μάνο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ονοματοδοσίας αίθουσας του υπουργείου Περιβάλλοντος σε «Στέφανος Μάνος»