Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως – Ευχές με αιχμές από τη Ρένα Δούρου! – Video

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως – Ευχές με αιχμές από τη Ρένα Δούρου! – Video
φωτογραφία: αρχείο Eurokinissi

Με παρούσα τη Ρένα Δούρου ξεκίνησαν στο Πεδίον του Άρεως οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, με δωρεάν είσοδο.

Εκτός από την περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, έδωσαν το παρών οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Πάρκων και Αλσών, Βασιλική Λάσκαρη, καθώς και η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη.

Η Ρένα Δούρου, κατά τον σύντομο χαιρετισμό της άφησε αιχμές προς όσους την επικρίνουν για λάθη, παραλείψεις και απουσία έργου, επισημαίνοντας:

“Δίνουμε το παρών εδώ στο γιορτινό Πεδίον του Άρεως. Για πέμπτη χρονιά κάνουμε το πάρκο χώρο γιορτής, μουσικής, ψυχαγωγίας, πολιτισμού. Και είμαστε όλοι εδώ, εμείς που με πείσμα πιστέψαμε ότι το πάρκο μπορεί να αλλάξει και με σκληρή δουλειά το αλλάξαμε.

Και σήμερα είμαστε όλοι εδώ με τους συμπολίτες μας για να χαρούμε με τις ξεχωριστές εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι δούλεψαν και δουλεύουν σήμερα και όλες τις μέρες του χρόνου για το αποτέλεσμα αυτό. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις