Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ξενύχτησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ξενύχτησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν από πολλούς Έλληνες που ξενύχτησαν για να δουν τον τελευταίο τελικό του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Φοίνιξ Σανς. Και φυσικά στο τέλος πανηγύρισε.

Λίγο αφού είχε τελειώσει ο έκτος τελικός του ΝΒΑ, όπου οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Φοίνιξ Σανς 105-98 και κατέκτησαν με 4-2 νίκες το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά στην ιστορία τους (50 χρόνια μετά την πρώτη) ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ήταν μια φωτογραφία από την… τηλεόραση όπου ο πρωθυπουργός έβλεπε το ματς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει ανοίξει τα χέρια του, πανυγυρίζοντας για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ομάδα του Μιλγουόκι.

«Απίστευτος Γιάννης! Οι Έλληνες, παντού, πανηγυρίζουν» έγραψε (στα αγγλικά ο πρωθυπουργός, συνοδεύοντας το tweet με το hashtag #yannismvp, μια ελληνική σημαία και ένα emoji δύναμης!

https://twitter.com/kmitsotakis/status/1417693229429018631?s=20

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 50 πόντους στο έκτο ματς των τελικών και πήρε τους Μιλγουόκι Μπακς από το χέρι για να κερδίσουν το Game 6 και τον τίτλο. Για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στους τελικούς, ο «Greek Freak» αναδείχθηκε MVP των τελικών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις