Πολιτική

Ξέσπασε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Κουφοντίνα! “Είστε ανίκανοι”!

Η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε θέση για την μετακίνηση του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου, με ένα οργισμένο tweet.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ντόρα Μπακογιάννη, που είδε το 1989 τον σύζυγό της, Παύλο Μπακογιάννη, να δολοφονείται από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, αντέδρασε μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

[read4more]

Την μετακίνηση, δηλαδή, του ηγετικού στελέχους της 17Ν στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Στις αγροτικές φυλακές του Βόλου οι κρατούμενοι ζουν σε συνθήκες ανοικτής φυλακής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εργάζονται, κυκλοφορούν σε μεγάλη έκταση καθώς η φυλακή έχει κτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες.

Ακόμη, προβλέπεται ότι όσοι κρατούμενοι είναι σε αγροτικές φυλακές έχουν καλύτερο υπολογισμό ημερομισθίων από εκείνους που κρατούνται σε φυλακές κλειστού τύπου όπως ο Κορυδαλλός.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: “Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Χυδαία όσα είπε ο Παϊτέρης για μένα και τη μητέρα μου – Έχω κινηθεί ήδη νομικά»
«ήταν μια χυδαία προσβολή της προσωπικότητάς μου, της αξιοπρέπειάς μου, και δη της μητέρας μου και είναι ότι ιερότερο έχω και δεν σηκώνω κουβέντα γι' αυτό» είπε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου
Η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο - «Κανένας πολίτης δεν τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης»
«Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης διαβιβάστηκε εντός 24 ωρών στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες, ενώ η ΕΛ.ΑΣ ενήργησε όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση για την εφαρμογή ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης» τονίζουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI 15
Κώστας Μπακογιάννης για το μποτιλιάρισμα λόγω αγώνα δρόμου: Η Αθήνα έπαθε έμφραγμα – Οι δρόμοι δεν πρέπει να κλείνουν εργάσιμες ημέρες
«Ασφαλώς όλες οι διοργανώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Η ταλαιπωρία των Αθηναίων όμως δεν είναι» γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης