Πολιτική

Ξεσπάθωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στα πηγαδάκια κατά Τσίπρα και ΠτΔ

Μπορεί στην εκδήλωση που η ίδια οργάνωσε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας να μην την τίμησε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ούτε οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου κράτησε χαμηλό προφίλ τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες. Γιατί από πίσω ξεσπάθωσε πραγματικά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης στο προαύλιο της Βουλής για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τις εξελίξεις στη χώρα σε διάφορα πηγαδάκια με υπουργούς και βουλευτές, όπου εκεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορούσε να εκφραστεί ελεύθερα.

Ωστόσο πολλά από όσα είπε, μπορεί οι κάμερες να μην τα κατέγραψαν αλλά τα κατέγραψαν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην εκδήλωση.

Στο πρώτο πηγαδάκι η Ζωή Κωνσταντοπούλου συζητούσε με την υπουργό, Θεανώ Φωτίου με τη δεύτερη να προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει πως ακόμα η κυβέρνηση βρίσκεται σε μία διαπραγμάτευση και είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να κερδίσει πράγματα ακόμα και μέσα σε ένα τρίτο Μνημόνιο.

Η απάντηση όμως της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν έπαιρνε αντιρρήσεις, καθώς φέρεται να της απάντησε: “αυτά δεν τα έχουν κάνει ούτε οι χειρότεροι Μνημονιακοί”.

Σε άλλο πηγαδάκι όταν κάποιοι ευχήθηκαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει καλές διακοπές εκείνη τους απάντησε με νόημα: “πάμε για διακοπές με μνημόνιο”.

Φυσικά από τα βέλη της δεν γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος στο σημερινό γεύμα με τους πολιτικούς αρχηγούς δεν την κάλεσε ως τρίτο θεσμικό παράγοντα της χώρας.

Σε τρίτο πηγαδάκι που είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με δικούς της ανθρώπους άφησε βαρύτατες αιχμές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά: “η νέα αντίληψη θέλει τη Δημοκρατία να περιορίζεται σε γεύματα μεταξύ πολιτικών αρχηγών”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Άρχισε η διαδικασία για την ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης – Η 4η φρεγάτα Belharra θα αναβαθμίσει θεαματικά το Πολεμικό Ναυτικό
Στην έναρξη της διαδικασίας για την οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης και στην αγορά της τέταρτης φρεγάτας Belharra αναφέρεται...
Κυριάκος Μητσοτάκης 12
Την Τρίτη στη δεξίωση Τραμπ και ραντεβού με Ερντογάν στη Νέα Υόρκη ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ
Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη για να μετάσχει στις εργασίες και τις επαφές της 80ής Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη 17
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος