Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ξυδάκης: “Εκλογές μετά τον Αύγουστο δεν θα είναι πρόωρες”! [vid]

Ξυδάκης
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Μια μικρή… βόμβα έριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νίκος Ξυδάκης, αναφερόμενος στο πότε πρέπει να γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές.

Για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης και όσα είπε είναι δεδομένο πως θα προκαλέσουν… αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Ο Νίκος Ξυδάκης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό SBC, και την δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου. Και τόνισε πως τον ερχόμενο Αύγουστο κλείνει ο ιστορικός κύκλος των Μνημονίων. Από εκείνο το σημείο και ύστερα, είπε, θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις, αλλά και ακαδημαϊκοί και όσοι έχουν λόγο και ενδιαφέρονται, να καταθέσουν προτάσεις για την επόμενη ημέρα της χώρας.

Στην συνέχεια τόνισε πως το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, για εκλογές μετά τον Αύγουστο, είναι εύλογο. Ωστόσο, χαρακτήρισε τις απόψεις της Φώφης Γεννηματά και του Κινήματος Αλλαγής, για εκλογές πριν την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος, ως εξής: Κινούμενες στο όριο της φαιδρότητας.

Τέλος, αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η τοποθέτηση του κ. Ξυδάκη, σύμφωνα με την οποία οι όποιες εκλογές μετά το τέλος του προγράμματος, δηλαδή τον Αύγουστο του 2018, δεν θα είναι πρόωρες!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με τα όσα είπε ο Νίκος Ξυδάκης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις