Δευτέρα, 4 Μαρ.
14oC Αθήνα

Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: «Γελοία» και «χυδαία» τα περί «φοροδιαφυγής» της Πόπης Καλαΐτζή

Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: «Γελοία» και «χυδαία» τα περί «φοροδιαφυγής» της Πόπης Καλαΐτζή
Φωτογραφία NDP

Η προσπάθεια ορισμένων τρολ του διαδικτύου να εμφανίσουν τη σύζυγο του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή, ως δήθεν φοροφυγά είναι γελοία και χυδαία, σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΟΙΚ.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως χρησιμοποιώντας τα τρολ αυτά το Πόθεν Έσχες του 2020 και του 2021, προσπαθούν να εμφανίσουν την σύζυγο του Κωστή Χατζηδάκη ως δήθεν φοροφυγά από ελεύθερο επάγγελμα, ενώ η αλήθεια είναι ότι εκείνη έκανε έναρξη επαγγέλματος στις 28 Σεπτεμβρίου 2022!

Περαιτέρω, τα εισοδήματα της κ. Καλαΐτζή για τα έτη 2020-2021 υπογραμμίζεται ότι προέρχονται μόνο από μισθωτές υπηρεσίες. Και συγκεκριμένα: Ιανουάριος-Απρίλιος 2020 μισθωτή ειδικευόμενη στο Ασκληπιείο Βούλας, Μάιος 2020-Νοέμβριος 2021 άμισθη ειδικευόμενη (λόγω ειδικού νόμου που το προβλέπει και επειδή άλλαξε ειδικότητα) στο Ασκληπιείο Βούλας, οπότε και πληρωνόταν μόνο για εφημερίες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως τα ποσά που προκύπτουν από τη φορολογική της δήλωση αφορούν, λοιπόν, καταβολές από μισθούς τους μήνες που αμειβόταν (2020) και ΜΟΝΟ από εφημερίες (2021). Όσο λάμβανε μισθό, τον δήλωνε φυσικά και αυτόν!
Τα πράγματα είναι επομένως απολύτως ξεκάθαρα. Η ένδεια επιχειρημάτων και η εμπάθεια οδηγούν ορισμένους σε γελοιότητες που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα, καταλήγουν κύκλοι από το ΥΠΟΙΚ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις