Πολιτική

Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: «Γελοία» και «χυδαία» τα περί «φοροδιαφυγής» της Πόπης Καλαΐτζή

Η προσπάθεια ορισμένων τρολ του διαδικτύου να εμφανίσουν τη σύζυγο του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή, ως δήθεν φοροφυγά είναι γελοία και χυδαία, σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΟΙΚ.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως χρησιμοποιώντας τα τρολ αυτά το Πόθεν Έσχες του 2020 και του 2021, προσπαθούν να εμφανίσουν την σύζυγο του Κωστή Χατζηδάκη ως δήθεν φοροφυγά από ελεύθερο επάγγελμα, ενώ η αλήθεια είναι ότι εκείνη έκανε έναρξη επαγγέλματος στις 28 Σεπτεμβρίου 2022!

Περαιτέρω, τα εισοδήματα της κ. Καλαΐτζή για τα έτη 2020-2021 υπογραμμίζεται ότι προέρχονται μόνο από μισθωτές υπηρεσίες. Και συγκεκριμένα: Ιανουάριος-Απρίλιος 2020 μισθωτή ειδικευόμενη στο Ασκληπιείο Βούλας, Μάιος 2020-Νοέμβριος 2021 άμισθη ειδικευόμενη (λόγω ειδικού νόμου που το προβλέπει και επειδή άλλαξε ειδικότητα) στο Ασκληπιείο Βούλας, οπότε και πληρωνόταν μόνο για εφημερίες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως τα ποσά που προκύπτουν από τη φορολογική της δήλωση αφορούν, λοιπόν, καταβολές από μισθούς τους μήνες που αμειβόταν (2020) και ΜΟΝΟ από εφημερίες (2021). Όσο λάμβανε μισθό, τον δήλωνε φυσικά και αυτόν!
Τα πράγματα είναι επομένως απολύτως ξεκάθαρα. Η ένδεια επιχειρημάτων και η εμπάθεια οδηγούν ορισμένους σε γελοιότητες που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα, καταλήγουν κύκλοι από το ΥΠΟΙΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 38
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 7
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη