Πολιτική

Κυριάκος Μηστοτάκης: Ο Πίνατ διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Έντουαρντ Χέγκερ. Στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός όταν ακούστηκε ένα… δυνατό γάβγισμα, που αιφνιδίασε ομιλητές αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. 

«Αυτός είναι ο σκύλος τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον Πίνατ. «Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής», πρόσθεσε χαμογελώντας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε τον Απρίλιο τον αδέσποτο σκύλο από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης και τον ονόμασε Πίνατ. 

Το περιστατικό πάντως προκάλεσε χαμόγελα και στους δύο πρωθυπουργούς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε μετά το 5:50…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λατινοπούλου: «Όχι» σαν του Μεταξά στις συνεργασίες με άλλα κόμματα – «Τεράστια αποδοχή από τις μανούλες» στη στολή στα σχολεία
«Το ότι υπάρχει μια Ευρώπη που αντί να προστατεύει την βιομηχανία και τον πρωτογενή τομέα ή να αντιμετωπίζει το δημογραφικό, προτιμά επιδόματα σε λαθρομετανάστες και να δίνει χρήματα για χάρτινα καλαμάκια, είναι η απόδειξη»
Αφροδίτη Λατινοπούλου
14
Το ΠΑΣΟΚ δίπλα στους πολίτες για την ακρίβεια: Η αλαζονεία της ΝΔ και τα καθυστερημένα μέτρα για το πετρέλαιο
Ο στόχος για πρωτιά έστω και με μία ψήφο, εξάλλου παραμένει, αν δεν ενισχύεται κιόλας, από τη στιγμή που κανένας άλλος συνδυασμός, χωρίς το πρώτο κόμμα, δεν μπορεί να φέρει πολιτική αλλαγή
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Αλέξης Τσίπρας: Οι δέκα παρεμβάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι αιχμές για τα καρτέλ και τις τράπεζες
Πολιτική αλλαγή, άνοιγμα των αγορών και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία ζήτησε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο - Αιχμές για τις τράπεζες, εξαγγελίες για φόρους, χρέη και ενέργεια
Ο Αλέξης Τσίπρας 24