Πολιτική

Κυριάκος Μηστοτάκης: Ο Πίνατ διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Έντουαρντ Χέγκερ. Στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός όταν ακούστηκε ένα… δυνατό γάβγισμα, που αιφνιδίασε ομιλητές αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. 

«Αυτός είναι ο σκύλος τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον Πίνατ. «Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής», πρόσθεσε χαμογελώντας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε τον Απρίλιο τον αδέσποτο σκύλο από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης και τον ονόμασε Πίνατ. 

Το περιστατικό πάντως προκάλεσε χαμόγελα και στους δύο πρωθυπουργούς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε μετά το 5:50…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5