Πολιτική

Κυριάκος Μηστοτάκης: Ο Πίνατ διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Έντουαρντ Χέγκερ. Στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός όταν ακούστηκε ένα… δυνατό γάβγισμα, που αιφνιδίασε ομιλητές αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. 

«Αυτός είναι ο σκύλος τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον Πίνατ. «Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής», πρόσθεσε χαμογελώντας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε τον Απρίλιο τον αδέσποτο σκύλο από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης και τον ονόμασε Πίνατ. 

Το περιστατικό πάντως προκάλεσε χαμόγελα και στους δύο πρωθυπουργούς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε μετά το 5:50…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Συρεγγέλα για τη σεξιστική επίθεση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχω σκίσει πολλές φορές το καλσόν»
«Η κυρία Κωνσταντοπούλου στα λόγια παρουσιάζεται ως υπέρμαχος των γυναικών και στην πράξη ακυρώνεται με αλγεινές συμπεριφορές», προσθέτει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Μαρία Συρεγγέλα
Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια και από τον Κωνσταντίνο Τασούλα για την εκλογή του στην προεδρία του Eurogroup
«Πρόκειται για μια επιτυχία που αποτελεί αναγνώριση του κύρους της χώρας μας, καθώς και της αποτελεσματικότητας της οικονομικής πολιτικής» αναφέρει ο ΠτΔ
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα με τον Κυριάκο Πιερρακάκη
Αλέξης Τσίπρας: Έχουν δίκιο οι αγρότες που εξεγείρονται – Έξι χρόνια τώρα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός στήριξης,
«Το ενεργειακό κόστος αυξήθηκε κατά 40%, ενώ οι ενεργειακές κοινότητες που εμείς σχεδιάσαμε το 2018 για τους παραγωγούς άνοιξαν τελικά μόνο για χάρη των μεγάλων εταιρειών ενέργειας»
Αλέξης Τσίπρας
Καβγάς Κυρανάκη – Πελετίδη για τον σιδηρόδρομο στην Πάτρα: «Ο δήμαρχος κάνει σόου», «τι την περάσατε την πόλη;»
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επανέφερε παλαιότερο διάλογό του με τον δήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος ζήτησε πλήρη υπογειοποίηση του έργου
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης