Πολιτική

Κυριάκος Μηστοτάκης: Ο Πίνατ διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Έντουαρντ Χέγκερ. Στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός όταν ακούστηκε ένα… δυνατό γάβγισμα, που αιφνιδίασε ομιλητές αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. 

«Αυτός είναι ο σκύλος τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον Πίνατ. «Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής», πρόσθεσε χαμογελώντας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε τον Απρίλιο τον αδέσποτο σκύλο από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης και τον ονόμασε Πίνατ. 

Το περιστατικό πάντως προκάλεσε χαμόγελα και στους δύο πρωθυπουργούς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε μετά το 5:50…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Συμμορία στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, που δημιουργεί συνθήκες παρακμής
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία στην οικονομία και διάβρωση του Κράτους Δικαίου, αντιτάσσοντας το «ολοκληρωμένο προοδευτικό πρόγραμμα» του κόμματός του
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Μάξιμος Χαρακόπουλος: Δεν μπορεί να είμαστε στα εύκολα μαζί και στα δύσκολα κάποιοι να μην εμφανίζονται
«Δεν πρέπει να δαιμονοποιούνται οι διαφορετικές απόψεις», τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, απορρίπτοντας την ευκολία των χαρακτηρισμών περί «ανταρτών» και «διαφωνούντων»
Μάξιμος Χαρακόπουλος
Γιώργος Γεραπετρίτης για το ζευγάρι Ελλήνων που άνοιξε σημαία στην Αγία Σοφία: Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «υποκίνηση σε μίσος»
«Οι ενέργειες κατατείνουν στο να υπάρξει όσο το δυνατόν ταχύτερη διενέργεια της δίκης ή να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με άλλο ασφαλιστικό μέτρο, το οποίο θα είναι η απελευθέρωση υπό όρους»
Γιώργος Γεραπετρίτης για το ζευγάρι Ελλήνων που άνοιξε σημαία στην Αγία Σοφία: Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «υποκίνηση σε μίσος» 19