Πολιτική

Κυριάκος Μηστοτάκης: Ο Πίνατ διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Έντουαρντ Χέγκερ. Στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός όταν ακούστηκε ένα… δυνατό γάβγισμα, που αιφνιδίασε ομιλητές αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. 

«Αυτός είναι ο σκύλος τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον Πίνατ. «Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής», πρόσθεσε χαμογελώντας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε τον Απρίλιο τον αδέσποτο σκύλο από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης και τον ονόμασε Πίνατ. 

Το περιστατικό πάντως προκάλεσε χαμόγελα και στους δύο πρωθυπουργούς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε μετά το 5:50…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και μοίρασε τριαντάφυλλα στις γυναίκες
«Τις γυναίκες τις σεβόμαστε, τις φροντίζουμε όσο μπορούμε, όπως μας φροντίζουν και αυτές, τις προστατεύουμε, δεν τις φερόμαστε ποτέ άσχημα και εκτιμούμε όσα κάνουν για μας», είπε μεταξύ άλλων
Άδωνις Γεωργιάδης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν κινδυνεύει ευρωπαϊκό έδαφος, η απάντηση πρέπει να είναι άμεση – Η Ελλάδα στο πλευρό της Κύπρου χωρίς δεύτερη σκέψη
«Τις τελευταίες πέντε ημέρες με επιμέλεια της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών και τον επιτόπιων πρεσβειών και προξενείων μας επαναπατρίστηκαν συνολικά 1.039 άτομα» από χώρες της Μέσης Ανατολής
Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Κυριάκος Μητσοτάκης για Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: «Στόχος να μετατραπεί η ισότητα σε καθημερινό βίωμα»
«Μπορεί η Ελλάδα του 2026 να είναι μεταξύ των μόλις 14 κρατών του κόσμου που εγγυώνται απόλυτη νομική ισότητα, ανερχόμενη σταθερά στους διεθνείς δείκτες ισότητας. Όμως οι νίκες αυτές δεν αρκούν»
Κυριάκος Μητσοτάκης