Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάσταση στις Κορακιές Χανιών μαζί με τον γιο του

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάσταση στις Κορακιές Χανιών μαζί με τον γιο του

Την γενέτειρά του, τα Χανιά, επέλεξε φέτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να περάσει με την οικογένεια του τις ημέρες του Πάσχα. Ο πρωθυπουργός το βράδυ της Ανάστασης βρέθηκε στη Μονή καλογραιών στις Κορακιές Ακρωτηρίου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναστάσιμης ακολουθίας, στο πλευρό του βρισκόταν ο γιος του Κωνσταντίνος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στη Μονή λίγη ώρα πριν από την Ανάσταση και σε κλίμα κατάνυξης παρακολούθησε την αναστάσιμη ακολουθία. Υπενθυμίζεται πως το φετινό Πάσχα, είναι το πρώτο που περνάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός στην γενέτειρά του, τα Χανιά.

Στο πλευρό του, στη Μονή καλογραιών στις Κορακιές Ακρωτηρίου, το βράδυ της Ανάστασης, ήταν και ο γιος του Κωνσταντίνος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πασχαλινό μήνυμα στη σκιά του πολέμου και της ακρίβειας

Την υπόσχεση και μάλιστα σε προσωπικό τόνο, ότι η Πολιτεία θα εξακολουθήσει να στηρίζει πολίτες και επιχειρήσεις έναντι της ακρίβειας έδωσε εκ νέου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για το Πάσχα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η σημερινή γιορτή μας βρίσκει ενωμένους…

«Οι Έλληνες παντού στον κόσμο γιορτάζουμε το φετινό Πάσχα μετατρέποντας σε ώριμη δύναμη, το διπλό μήνυμά του: της καρτερίας που συμβολίζει η Εβδομάδα των Παθών αλλά και της ελπίδας που φέρνει το Φως της Ανάστασης. Η σκέψη μας σήμερα στρέφεται στους ελεύθερους πολιορκημένους Ουκρανούς, που εξακολουθούν να δέχονται επίθεση από τους ομόθρησκους Ρώσους εισβολείς και ταυτόχρονα, σε όλα τα δεινά που φέρνει αυτός ο πόλεμος σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η πασχαλινή χαρά όμως, γίνεται σύμμαχος απέναντι και στις δικές μας δυσκολίες, με πρώτη την ακρίβεια για την οποία η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί και θα συνεχίσει να το κάνει για όσο διάστημα χρειαστεί. Το υπόσχομαι. Η σημερινή γιορτή μας βρίσκει ενωμένους. Έτσι ενωμένοι ξεπεράσαμε τις εθνικές προκλήσεις, την πανδημία και όλες τις περιπέτειες που προηγήθηκαν. Έτσι, μπορούμε να γιορτάσουμε για πρώτη φορά μακριά από την απειλή του κορονοϊού που απομακρύνεται» είπε – μεταξύ άλλων – ο πρωθυπουργός. (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά)

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από kriti360.gr

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις