Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στο Ισραήλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική κυβέρνηση για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο στο Ισραήλ, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλαμβάνει μία σειρά πρωτοβουλιών τα τελευταία 24ωρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μεταβεί στο Ισραήλ, κάτι που όμως είναι δύσκολο, λόγω των συνθηκών. 

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, σήμερα (16.10.2023), ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και χθες επικοινώνησε με τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Αγρυπνούμε, αλλά δεν ανησυχούμε – Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις από θέση ισχύος»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη – Δεν συζητάμε τίποτα άλλο με την Τουρκία εκτός από υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ
«Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής για το 2027 και τον Οδικό Χάρτη της πατρίδας μας προς το 2030» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
188