Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στο Ισραήλ

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική κυβέρνηση για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο στο Ισραήλ, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλαμβάνει μία σειρά πρωτοβουλιών τα τελευταία 24ωρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μεταβεί στο Ισραήλ, κάτι που όμως είναι δύσκολο, λόγω των συνθηκών. 

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, σήμερα (16.10.2023), ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και χθες επικοινώνησε με τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εκλογές ζητεί ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Έχουμε μια βαθιά διεφθαρμένη κυβέρνηση, που επιλέγει την ατιμωρησία και τα παιχνίδια με τους θεσμούς»
Ρωτάω λοιπόν σήμερα: Ποιον θα εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός; Εμένα ή τους διεφθαρμένους βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας;
Νίκος Ανδρουλάκης 7
Γιώργος Μυλωνάκης: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για κατασκευασμένες τηλεφωνικές συνομιλίες και sms
«Είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα αποκαλύψει σύντομα ποιοι είναι οι δράστες και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα»
Γιώργος Μυλωνάκης
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Τσιάρας και Μηταράκης – Με υπόμνημα θα απαντήσουν οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» βουλευτές για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση, η οποία επί της αρχής λέει «ναι» στις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της, αποφάσισε να μη θέσει κομματική πειθαρχία και τα μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση
τσιάρας