Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στο Ισραήλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική κυβέρνηση για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο στο Ισραήλ, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλαμβάνει μία σειρά πρωτοβουλιών τα τελευταία 24ωρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μεταβεί στο Ισραήλ, κάτι που όμως είναι δύσκολο, λόγω των συνθηκών. 

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, σήμερα (16.10.2023), ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και χθες επικοινώνησε με τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 6