Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απ’ το παρολίγον διαζύγιο ξανά στο πλευρό της Μαρέβα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απ’ το παρολίγον διαζύγιο ξανά στο πλευρό της Μαρέβα

“Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένεια μου. Στη Μαρέβα, στη Σοφία, στον Κωνσταντίνο και στη Δάφνη. Χωρίς την αγάπη τους και τη στήριξη τους δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ.” Αυτά τα λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αμέσως μετά τη νίκη του στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας είχαν ιδιαίτερη σημασία.

Δεν έχει περάσει καιρός απ’ όταν μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε την κρίση, πενταετή μάλιστα, που πέρασε ο γάμος του, περιγράφοντας ταυτόχρονα όλα εκείνα τα συνεκτικά στοιχεία που τελικά τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Μαρέβα έβαλαν πάνω απ’ όλα τα υπόλοιπα, απέφυγαν το διαζύγιο και πλέον, όπως τονίζει, είναι καλύτερα από πριν…

Τι λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κρίση στο γάμο του:

“Κάθε οικογένεια και κάθε σχέση θα περάσει από δυσκολίες, κάποιες αντέχουν, κάποιες βάζουν τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλί και γίνονται συμβατικές σχέσεις και κάποιες δεν αντέχουν και ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο.

Και ‘μεις περάσαμε με τη Μαρέβα μια μεγάλη δυσκολία, βρεθήκαμε χόρια για πέντε χρόνια, δεν χωρίσαμε, είμαστε σε διάσταση δεν είχαμε πάρει το τελικό διαζύγιο.

Τελικά νομίζω ότι και οι δύο θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξαναβρεθούμε μαζί.

Βέβαια υπήρχε συναίσθημα και σε αυτές τις περιπτώσεις αν υπάρχει μια βαθιά αγάπη και μια βαθιά εκτίμηση ο χρόνος μερικές φορές μπορεί να κάνει θαύματα και βρισκόμαστε ξανά μαζί και νομίζω είμαστε πιο καλά από πριν. Επαναξιολογήσουμε τη σχέση μας, ξαναείδαμε τι είναι σημαντικό καταλάβαμε καλύτερα ο ένας το άλλο, αφήσαμε ο καθένας κατά μέρος τον εγωισμό του, μπήκαμε πιο πολύ ο ένας στα παπούτσια του άλλου, είδαμε τι ήταν εκείνο το οποίο ενόχλησε ο ένας τον άλλο, γιατί δεν μπορέσαμε ένα διάστημα να είμαστε μαζί και ξαναβρήκαμε μια πολύ όμορφη ισορροπία, ας πούμε ότι πέρασε η σχέση μας σε μια άλλη φάση.”

Δείτε περισσότερα στο Tlife

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε