Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ένα μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους» (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβασε στο twitter ένα βίντεο του υπουργείου Υγείας που αφορά την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού και έγραψε: «Ένα μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους».

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας νέος άνθρωπος ο οποίος είναι κωφάλαλος και στη γλώσσα της νοηματικής λέει τα εξής: «Έμαθα να διαβάζω τα χείλη των άλλων από πολύ μικρός. Αυτός είναι ο τρόπος να επικοινωνώ. Να καταλαβαίνω τους άλλους. Όταν κάποιος φοράει μάσκα δεν μπορώ να δω τα χείλη του. Η μάσκα του γίνεται σιωπή. Γι’ αυτό θέλω περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει όλο αυτό. Και επειδή το θέλω τόσο πολύ είμαι ο πρώτος που προσέχω, που θέλω όλοι να φοράμε τις μάσκες μας. Είμαι κουρασμένος όπως κι εσείς αλλά ξέρω ότι είμαι και δυνατός. Ακόμη περισσότερο τώρα που με όλες τις δυσκολίες, που βλέπω ότι το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά».

Αμέσως μετά εμφανίζεται το μήνυμα: «Ο εμβολιασμός προχωράει. Μαζί έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές. Νοιαζόμαστε, Προστατευόμαστε, Εμβολιαζόμαστε».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
Μακάριος Λαζαρίδης: «Δεν υπάρχει καμία δική μου παράνομη πράξη – Ένα διοικητικό λάθος 20 ετών βαφτίστηκε πολιτικό σκάνδαλο»
Ο κ. Λαζαρίδης κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στα πρακτικά της Βουλής - «Δεν υφίσταται κανένα πλαστό πτυχίο, ψευδές δικαιολογητικό ή παραπλάνηση της διοίκησης»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης στη Βουλή
43