Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης για δημοσκόπηση Opinion: Κυριακή κοντή γιορτή…

Κυριάκος Μητσοτάκης για δημοσκόπηση Opinion: Κυριακή κοντή γιορτή…

Συνεργάτες του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζοντας αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας «Opinion Poll» για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ ανέφεραν τα εξής:

«Όσο μέσα έπεσε η συγκεκριμένη εταιρεία στην πρόβλεψη του α’ γύρου που έδινε στον κ. Μεϊμαράκη ποσοστό 49,8% και στον κ. Μητσοτάκη ποσοστό 17,6% άλλο τόσο θα πέσει μέσα και στην πρόβλεψη του αποτελέσματος του β΄γύρου.

Άλλωστε η ίδια η εταιρεία ομολόγησε ότι δεν έχει τη λίστα των πολιτών που ψήφισαν στον α’ γύρο και οι 930 που απάντησαν, κατά δήλωσή τους πήγαν στη κάλπη των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου. Κυριακή κοντή γιορτή».

Στη δημοσκόπηση της Opinion Poll που διεξήχθη το διάστημα 4-6 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται με ποσοστό 51,6%, που ανέρχεται στο 52,5% σε όσους σίγουρα θα ψηφίσουν, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί με 36,3%. Αναποφάσιστο δηλώνει ακόμη το 8,9% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Καλύτερος πρωθυπουργός και με περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει στις επόμενες εκλογές θεωρείται επίσης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με ποσοστό 45,7% έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη με 34,3%.

με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε