Συμβαίνει τώρα:

Βρέθηκε ύποπτο χαρτοκιβώτιο στην Ομόνοια - Διακοπή της κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους

Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για Κιβωτό του Κόσμου: Κινηθήκαμε γρήγορα, να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο θέμα της «Κιβωτού του Κόσμου» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στον ALPHA, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως όλα μένει να αποδειχτούν, ωστόσο επειδή οι καταγγελίες είναι πολλές, η κυβέρνηση έδρασε γρήγορα και έθεσε νέο ΔΣ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την «αποστολή».

Όπως είπε, το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι ασφαλή. Το καλύτερο όπως είπε είναι το να φεύγουν τα παιδιά από τα ιδρύματα, καθώς μπορεί αυτά να ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο πολλές φορε΄ς αναπαράγονται στερεότυπα.

Γι αυτό θα πρέπει τα παιδιά όσο γίνεται να φεύγουν και να πηγαίνουν σε υιοθεσίες ή σε ανάδοχες οικογένειες. Όπως είπε, έχουν να γίνουν ακόμα βήματα στο θέμα της απλοποίησης της διαδικασίας υιοθεσίας.

 

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης πως δεν παρακολουθεί όλα όσα λέγονται στα social media. Όπως είπε έχουν μια καλή και μια κακή πλευρά. Και ως «σκοτεινή» πλευρά αναφέρει τη χυδαιότητα και την τοξικότητα που αναπαράγεται.

Δήλωσε επίσης πως του αρέσει να υπάρχει επιχειρηματολογία αλλά δεν του αρέσει να τσακώνεται. Ωστόσο παραδέχτηκε πως κάποιες φορές βλέπει ενδιαφέροντα σχόλια και κάποιες φορές λαμβάνει υπ’όψιν του κάποιες προτάσεις η παρατηρήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ελλάδας – Τουρκίας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο» λέει η Αθήνα, «ισχύει από το 2019» απαντά η Άγκυρα
Ο πρέσβης Αχμέντ Γιλντίζ της Τουρκίας υποστήριξε ότι «το Συμβούλιο αυτό δεν είναι δικαστήριο οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών»
H Αγλαΐα Μπαλτά 65
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 9