Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για Κιβωτό του Κόσμου: Κινηθήκαμε γρήγορα, να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο θέμα της «Κιβωτού του Κόσμου» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στον ALPHA, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως όλα μένει να αποδειχτούν, ωστόσο επειδή οι καταγγελίες είναι πολλές, η κυβέρνηση έδρασε γρήγορα και έθεσε νέο ΔΣ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την «αποστολή».

Όπως είπε, το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι ασφαλή. Το καλύτερο όπως είπε είναι το να φεύγουν τα παιδιά από τα ιδρύματα, καθώς μπορεί αυτά να ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο πολλές φορε΄ς αναπαράγονται στερεότυπα.

Γι αυτό θα πρέπει τα παιδιά όσο γίνεται να φεύγουν και να πηγαίνουν σε υιοθεσίες ή σε ανάδοχες οικογένειες. Όπως είπε, έχουν να γίνουν ακόμα βήματα στο θέμα της απλοποίησης της διαδικασίας υιοθεσίας.

 

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης πως δεν παρακολουθεί όλα όσα λέγονται στα social media. Όπως είπε έχουν μια καλή και μια κακή πλευρά. Και ως «σκοτεινή» πλευρά αναφέρει τη χυδαιότητα και την τοξικότητα που αναπαράγεται.

Δήλωσε επίσης πως του αρέσει να υπάρχει επιχειρηματολογία αλλά δεν του αρέσει να τσακώνεται. Ωστόσο παραδέχτηκε πως κάποιες φορές βλέπει ενδιαφέροντα σχόλια και κάποιες φορές λαμβάνει υπ’όψιν του κάποιες προτάσεις η παρατηρήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Με «τα γαλάζια σου γράμματα» της Γαλάνη η επίθεση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση
«Ακρίβεια στα καύσιμα; Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν. Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν για την ακρίβεια. Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν για τον ΦΠΑ τώρα. Πόσες επιστολές θα στείλετε πια για αυτά που πρέπει εσείς να λύσετε;»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Μαρία Καρυστιανού: Ελέγχθηκε το ιατρείο μου, νόμιμο το μηχάνημα βιοσυντονισμού – Υπάρχει κβαντική ιατρική αλλά όχι εξειδίκευση
Κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ματίνα Παγώνη να ανακαλέσουν για το μηχάνημα - Κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας για πολιτικά κίνητρα πίσω από τη δημοσιοποίηση του ονόματός της - Τι είπε για τη δίκη των Τεμπών και την κόρη της
Μαρία Καρυστιανού 28
Στην Αθήνα την Τρίτη ο Μάρκο Ρούμπιο: F-35, Τουρκία, συμφωνία αμυντικής συνεργασίας και ενέργεια στο τραπέζι
Η Ουάσιγκτον δίνει τεράστια σημασία στον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακή πύλη, καθώς μέσω αυτής μεταφέρεται αμερικανικό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη
O Μάρκο Ρούμπιο
Κωνσταντοπούλου: Να μας πει ο Φλωρίδης ποιος είναι τώρα «για τα μπάζα» – Είναι ψέματα ότι δε θα συνεργαστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
«Είναι ψέματα η απόφασή τους ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν. Διότι ήδη συνεργάζονται» τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
9
Η ανάρτηση Τσίπρα από το Άγιο Όρος και το «καρφί» του Πολάκη για τον συνοδό του: «Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ έγραψε για το «ταξίδι» στην ιστορία και την πνευματικότητα της Αθωνικής Πολιτείας - Το αιχμηρό σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και το παρελθόν της σφοδρής αντιπαράθεσης
Τσίπρας στο Άγιο Όρος και Παύλος Πολάκης 40