Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για τα θύματα των Ιμίων: 27 χρόνια μετά, η μνήμη τους είναι ζωντανή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα social media, τιμά σήμερα (31.01.2023), 27 χρόνια μετά τον τραγικό χαμό τους, τη μνήμη των θυμάτων των Ιμίων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού έγραψε τα ονόματα, Καραθανάσης και Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός, των ανιπλοιάρχων δηλαδή που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην κρίση των Ιμίων, ανέφερε: «Έπεσαν στα Ίμια την ώρα του καθήκοντος. 27 χρόνια μετά, η μνήμη τους είναι ζωντανή στις καρδιές όλων μας. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ».

Δείτε την ανάρτησή του: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Η χώρα καίγεται, οι κυβερνητικές δικαιολογίες δεν σβήνουν τις ευθύνες
Ενώ η χώρα μετρά νεκρούς, καμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, ο Μητσοτάκης επικαλείται ξανά την ένταση των καιρικών φαινομένων - Παρέμβαση με σαφείς αιχμές από τον Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Τσίπρας 30
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού