Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: Ενσαρκώνουν την ενότητα, την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική της σημερινής Ελλάδας

«Σήμερα τιμούμε το θάρρος και την αφοσίωση όλων εκείνων που αγρυπνούν μέρα και νύχτα για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Σήμερα τιμούμε το θάρρος και την αφοσίωση όλων εκείνων που αγρυπνούν μέρα και νύχτα για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας. Τους φρουρούς των συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας. Τους προστάτες των ελευθεριών και των δημοκρατικών αξιών μας. Αλλά και τους ακούραστους συμπαραστάτες της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται, λοιπόν, αφορμή για να εκφράσουμε και φέτος την ευγνωμοσύνη μας προς όσες και όσους υπηρετούν, φορώντας υπερήφανα το εθνόσημο. Στους βετεράνους των τριών κλάδων. Όπως και στις οικογένειες που τους στηρίζουν με δύναμη και υπομονή, ώστε να εκτελούν τα υψηλά τους καθήκοντα», συνεχίζει ο πρωθυπουργός και προσθέτει:

«Σε μια διεθνή συγκυρία απειλών, η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ. Με σύγχρονα όπλα και άρτια επιχειρησιακά σχέδια. Πάνω από όλα, όμως, με την έμπρακτη φροντίδα της Πολιτείας προκειμένου η καθημερινότητα των ενστόλων στελεχών της χώρας να βελτιώνεται διαρκώς».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ενσαρκώνουν την ενότητα, την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική της σημερινής Ελλάδας. Γι’ αυτό και αξίζουν τον σεβασμό και την αγάπη όλων μας!», καταλήγει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Καρπουχτσή για να αποτραπεί η έξωση 92χρονης με αναπηρία 87%: «Η αξιοπρέπεια δεν πλειστηριάζεται»
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ συμμετείχε στην κινητοποίηση για την αποτροπή της έξωσης, ζητώντας προστασία της πρώτης κατοικίας και βιώσιμες ρυθμίσεις οφειλών
Κώστας Καρπουχτσής
Η έδρα του Μίλτου Ζαμπάρα στον Γιώργο Βαρεμένο μετά το «όχι» του Γρηγόρη Θεοδωράκη - Θα την κρατήσει ως ανεξάρτητος
Ο πρώτος επιλαχών αρνήθηκε να επιστρέψει στη Βουλή, δηλώνοντας ότι παραμένει πολιτικά ταυτισμένος με τον Αλέξη Τσίπρα και την ΕΛΑΣ. Ο Γιώργος Βαρεμένος αποδέχεται την έδρα και δηλώνει ότι θα καθίσει στα έδρανα ως ανεξάρτητος
Ο Γιώργος Βαρεμένος στη Βουλή
«Σκοτωμός» Κωνσταντοπούλου με Παυλόπουλο: «Λειτουργείτε ως φερέφωνο του Θεοδωρικάκου» – «Είστε προσβλητική»
Η λογομαχία ξεκίνησε όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να ολοκληρώσει τον συλλογισμό της, τη στιγμή που μιλούσε για την υπόθεση Θεοδωρικάκου και τα Τέμπη, λόγω περιορισμένου χρόνου
Άκης Παυλόπουλος, Βασίλης Χιώτης, Ζωή Κωνσταντοπούλου