Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για το θάνατο του Θόδωρου Μπεχράκη: Ήταν ένας πραγματικός πατριώτης με θάρρος και οξυδέρκεια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Έναν πραγματικό πατριώτη, ένα αφοσιωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και έναν καλό μου φίλο» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον Θόδωρο Μπεχράκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωση του εξήρε το θάρρος και την οξυδέρκεια του Θόδωρου Μπεχράκη καθώς και την «ακλόνητη πίστη του στις δημοκρατικές αξίες».

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε για την απώλεια του Θεόδωρου Μπεχράκη: «Με θλίψη αποχαιρετώ τον Θεόδωρο Μπεχράκη. Έναν πραγματικό πατριώτη, ένα αφοσιωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και έναν καλό μου φίλο. Όλη η διαδρομή του στα κοινά χαρακτηρίστηκε από θάρρος και οξυδέρκεια. Κυρίως, όμως, από ακλόνητη πίστη στις δημοκρατικές αξίες. Ο ήπιος χαρακτήρας του, η πολιτική σοφία και η βαθιά φωνή του θα λείψουν από όλους μας.

Από τους αγώνες του κατά της χούντας, για τους οποίους και φυλακίστηκε, μέχρι τη θητεία του στον Δήμο Αθηναίων υπηρέτησε πάντοτε τους πολλούς. Ενώ ανεκτίμητη υπήρξε και η προσφορά του στην παράταξή μας απ’ τη θέση του αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της.

Με τη στρατηγική σκέψη του και με τη βαθιά γνώση της πολιτικής πραγματικότητας έβαλε το δικό του λιθαράκι στο κομματικό μας οικοδόμημα. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους οικείους του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. μετά τη ΔΕΘ περνά στη δεύτερη φάση: Οικονομία, ψηφοδέλτια και κάλπη στο προσκήνιο
Με την ΕΛ.Α.Σ. στη δεύτερη θέση, ο πρώην πρωθυπουργός περνά από τις εξαγγελίες στην οργανωτική και εκλογική προετοιμασία - Η μάχη της αξιοπιστίας, τα ψηφοδέλτια και η δύσκολη σχέση με το ΠΑΣΟΚ
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μουσείο της Ακρόπολης για το δείπνο της UNESCO – Καλεσμένη και η Άννα Βίσση
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην προστασία και τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, με την παρουσία της Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή τη σημαντική εκδήλωση της UNESCO
Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο Μουσείο της Ακρόπολης για το δείπνο της UNESCO 16
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα μέτρα στη ΔΕΘ: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030»
Με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει τα μέτρα ως «ένα συνεκτικό σχέδιο για καλύτερα εισοδήματα, ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας και μεγαλύτερη ανάπτυξη»
Συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στα πλαίσια της 90ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
6
Πέθανε ο Αλέκος Καλύβης: Δούρου και Σακελλαρίδης αποχαιρετούν το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς
«Ο Αλέκος Καλύβης σφράγισε μια εποχή κατά την οποία η ελληνική Αριστερά ριζοσπαστικοποιήθηκε, άνοιξε διαύλους με τα κοινωνικά κινήματα και απέκτησε μεγαλύτερη πολιτική αυτοπεποίθηση»
Αλέκος Καλύβης
Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του ακριτικού νησιού
Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για το ακριτικό νησί - Το πρωί θα παρευρεθεί στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων
Κυριάκος Μητσοτάκης