Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για Βουλγαρία: Φρικιαστικό το ατύχημα, τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονισμένος δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το δυστύχημα στην Βουλγαρία, όπου 46 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από τροχαίο και φωτιά σε λεωφορείο.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει το ατύχημα στην Βουλγαρία φρικιαστικό, και στέκεται ιδιαίτερα στο χαμό 12 παιδιών. Εκφράζει επίσης τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
163
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
77