Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η επίσκεψη στη Νέα Υόρκη σε λιγότερο από δυο λεπτά

Πέντε μέρες στη Νέα Υόρκη μέσα σε 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όσα… είδε στο «Μεγάλο Μήλο», όπου βρέθηκε για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Στο video, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης συνοδευόμενος από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, χαιρετά κόσμο που τον αναγνωρίζει στο δρόμο και φυσικά μιλά από το βήμα του ΟΗΕ.

[read4more]

Δεν λείπουν τα πλάνα από τις συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός με άλλους ηγέτες και κυρίως με τους ομολόγους του της Αλβανίας, Έντι Ράμα και της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ. Και κυρίως από την πρώτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τι έλειπε μόνο; Μα ο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να συναντήσει την περασμένη Τρίτη αλλά το ραντεβού δεν έγινε ποτέ εξαιτίας των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στις ΗΠΑ μετά την απόφαση των Δημοκρατικών να ξεκινήσουν έρευνα για την παραπομπή και την καθαίρεση του προέδρου των ΗΠΑ.

«Στην 74η Σύνοδο της ΓΣ του ΟΗΕ. Στο επίκεντρο, οι γεωπολιτικές εξελίξεις στη γειτονιά μας, η ανάδειξη της Ελλάδας σε επενδυτικό προορισμό, η κλιματική αλλαγή και η σύσφιξη των σχέσεων με την ελληνική Ομογένεια» είναι το μήνυμα που συνοδεύει το video στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο twitter.

Δείτε το video

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 28
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8