Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με τη Μαρέβα στο Μπάκιγχαμ που δεν… πρόσεξε κανείς

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με τη Μαρέβα στο Μπάκιγχαμ που δεν… πρόσεξε κανείς

Δεν έχει κανείς συχνά την ευκαιρία να βρίσκεται μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, προσκεκλημένος της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ούτε αν πρόκειται για αρχηγό κυβέρνησης, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το βράδυ της Τρίτης (03.12.2019) ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα ήταν ανάμεσα στους… εκλεκτούς που μπήκαν στο Μπάκιγχαμ, όπου η Βασίλισσα Ελισάβετ παρέθεσε δεξίωση για τους ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στο Λονδίνο για τη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας.

Οι φωτογραφίες των πρακτορείων που κάλυψαν τη δεξίωση στο παλάτι πολλές. Η Μελάνια με το κίτρινο παλτό, η Κέιτ Μίντλετον που… έλαμψε, ο Τραμπ που τον… έθαψαν ο «Βρούτος» Μπόρις Τζόνσον μαζί με τους Εμανουέλ Μακρόν και Τζάστιν Τριντό.

Σε πολλές απ’ αυτές τις φωτογραφίες, η Βασίλισσα Ελισάβετ συμμετέχει σε συζητήσεις με τους καλεσμένους της. Σε μια, λοιπόν, η μονάρχης της Βρετανίας παρακολουθεί με προσοχή τι της λέει η πρωθυπουργός της Νορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ. Παρούσες στο «πηγαδάκι» η Άνγκελα Μέρκελ και η Μελάνια Τραμπ.

Που «κολλάει» σε όλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναρωτηθείτε και λογικά.

Αυτό που δεν πρόσεξε κανείς (ή πρόσεξαν λίγοι) στη φωτογραφία αυτή της Βασίλισσας είναι το… background.

Δεξιά στη φωτογραφία φαίνονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δίπλα του η σύζυγός του Μαρέβα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός κρατά στο χέρι του το ποτήρι του και φαίνεται πως κάτι του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Ή την περιέργεια.

Κοιτά λοιπόν, ίσως τα έργα τέχνης που υπάρχουν στο παλάτι και φαίνεται σαν κάνει να δείχνει και να το μοιράζεται με τη σύζυγό του, μεταφέροντάς της το τι τον εντυπωσίασε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις