Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ ήρθε από μακριά και θα πάει μακριά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ ήρθε από μακριά και θα πάει μακριά
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε το βράδυ της Δευτέρας, στην τοπική οργάνωση της ΝΔ Παιανίας – Γλυκών Νερών, με αφορμή τα 47α γενέθλια του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός έφτασε λίγο μετά τις 19.30 μέσα σε χειροκροτήματα.

«Χρονιά μας πολλά στην παράταξη που ίδρυσε πριν από 47 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Μια παράταξη που σημάδεψε όλες τις ιστορικές επιλογές της χώρας. Μια παράταξη που ήρθε από μακριά και θα πάει μακριά! Θέλησα να βρεθώ κοντά σας να σας σφίξω το χέρι και να σας ευχαριστήσω για όσα έχετε προσφέρει» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ


Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στις εσωκομματικές εκλογές και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά είτε δια ζώσης είτε ψηφιακά. Είπε ακόμα ότι το συνέδριο θα γίνει τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου. Μάλιστα άφησε αιχμές λέγοντας ότι στη ΝΔ δεν υπάρχει δυσκολία να ορίζει τα συνέδρια του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι μέσα από τις δυσκολίες ανταποκριθήκαμε στις προκλήσεις τόσο στον κορονοϊό όσο και στα εθνικά μας θέματα.

Μήνυμα αποτροπής σε όσους σκέφτονται να απειλήσουν την ελληνική κυριαρχία

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το Μάρτιο του 2020 στείλαμε μήνυμα ότι η Ελλάδα φυλάσσει αποτελεσματικά τα σύνορά της. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ακόμα ότι με την συμφωνία με την Γαλλία, η Ελλάδα στέλνει μήνυμα αποτροπής σε όσους σκέφτονται να απειλήσουν την κυριαρχία μας.
Αναφερόμενος στην συζήτηση που θα γίνει στην Βουλή είπε ότι ελπίζει να μην γίνει πεδίο αντιπαράθεσης και τόνισε ότι αυτή δεν είναι μια συμφωνία της κυβέρνησης αλλά της Ελλάδας.  
Δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας και απευθυνόμενος στους πολίτες είπε ότι αισθάνονται ότι κάτι αλλάζει.

Κρατήσαμε εν μέσω πανδημίας όρθιο τον παραγωγικό ιστό, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά και ανάπτυξη η οποία όπως είπε, αφορά κάθε Έλληνα. Και αφορά πρώτα και πάνω απ όλα την μεσαία τάξη την οποία ρήμαξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η κυβέρνηση βελτίωσε το διαθέσιμο εισόδημα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις