Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η οικογενειακή, επινίκια, φωτογραφία [pics]

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η οικογενειακή, επινίκια, φωτογραφία [pics]
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πρώτα χάθηκε στην αγκαλιά του γιου του Κωνσταντίνου. Μετά αγκάλιασε σφιχτά τις κόρες του Σοφία και Δάφνη. Ο Κυριακός Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να μη βγάλει και μια οικογενειακή, επινίκια, φωτογραφία.

Μια φωτογραφία μέσα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαμογελαστός, έχει αγκαλιά από τη μια τη μεγάλη του κόρη Σοφία και από την άλλη η σύζυγό του Μαρέβα. Δίπλα τους ο Κωνσταντίνος και η Δάφνη, χαμογελαστοί και χαρούμενοι για την εκλογική νίκη του πατέρα τους.

Και στη δεύτερη οικογενειακή φωτογραφία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ένα φιλί στο μάγουλο στη Μαρέβα.

Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και νέος πρωθυπουργός, μετά τις εκλογές, «χάνεται» στην αγκαλιά του γιου του Κωνσταντίνου, ο οποίος άλλωστε συμμετείχε ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία και βρέθηκε πολλές φορές στο πλευρό του πατέρα του.

Φωτογραφία InTime News
Φωτογραφία InTime News

Τόσο στην πρώτη του δήλωση (μετά από εκείνη παραδοχής της ήττας από τον Αλέξη Τσίπρα) όσο και μετά όταν βγήκε να μιλήσει στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τα γραφεία της Πειραιώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στάθηκε ιδιαίτερα στη σύζυγο και τα παιδιά του. «Σήμερα, όμως, αντλώ και δύναμη από τη στήριξη της οικογένειάς μου. Της συζύγου μου και των τριών παιδιών μου, θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τη Μαρέβα και τα παιδιά τους, συγκινημένους να παρακολουθούν την επινίκια ομιλία του.

Δείτε όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης… μέσα από την Πειραιώς

Και… εκτός

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις