Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρόβλεψη για τις ευρωεκλογές, τα γούρια, οι διακοπές και το TikTok με τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις

Μόλις λίγα 24ωρα πριν τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τα γούρια, για τις προβλέψεις που κάνει μαζί με την οικογένειά του την προηγούμενη της κάλπης, αλλά και για το TikTok και τον αθλητισμό.

«Δεν αλλάζω τα γούρια μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό» στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές.

«Κάνω πρόβλεψη πάντα, τη γράφουμε σε ένα χαρτάκι με την οικογένειά μου το Σάββατο, αλλά συνήθως εγώ πέφτω μέσα», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός ενόψει της ευρωκάλπης.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι μετά τον προεκλογικό «μαραθώνιο» των περιοδειών του ανά όλη την Ελλάδα, «ελπίζει ότι θα ξεκουραστεί το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος».

 

«Το καλοκαίρι δυσκολευόμαστε να κάνουμε διακοπές για ευνόητους λόγους, είμαστε μεταξύ Τήνου και Κρήτης», σημείωσε ακόμη ο ίδιος. 

Σχετικά με το TikTok και την παρουσία του εκεί, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «είναι ο ίδιος άνθρωπος, απλώς βλέπετε μία άλλη πλευρά του εαυτού μου».

Αποκάλυψε δε ότι μετά τις ευρωεκλογές, θα παίξει βίντεο με τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις του, το οποίο δεν έχει δημοσιευτεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 17
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 19
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ