Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κιρ Στάρμερ έκλεισαν ραντεβού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο περιθώριο της τέταρτης Συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται σήμερα στην Βρετανία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον βρετανό ομόλογό του Σερ Κιρ Στάρμερ.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία των ελληνοβρετανικών σχέσεων και εξέφρασε στον Κιρ Στάρμερ την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο επιθυμεί μια παραγωγική σχέση με την Ε.Ε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να έχουν σύντομα διμερή συνάντηση. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές το καλό κλίμα μεταξύ τους φάνηκε και τον Νοέμβριο όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός συνάντησε τον Κιρ Στάρμερ ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ελληνική πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σδούκου για ομιλία Τσίπρα: Παίρνουν πίσω τη μία εξαγγελία μετά την άλλη και κάνουν κυβιστήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα
«Εφαρμόζοντας ''Τσιπρικά μαθηματικά'', προσπάθησε να μας πείσει ότι το ετήσιο κόστος των 400 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 80.000 φοιτητών με 500 ευρώ επί δέκα μήνες δεν πολλαπλασιάζεται επί τέσσερα στην τετραετία»
Αλεξάνδρα Σδούκου 12
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου
Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παππάς είχε πει ότι η καταγραφή για το περιουσιολόγιο θα μπορούσε να επεκτείνεται και σε κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας που βρίσκονται σε τραπεζικές θυρίδες
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου 88