Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κιρ Στάρμερ έκλεισαν ραντεβού

Στο περιθώριο της τέταρτης Συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται σήμερα στην Βρετανία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον βρετανό ομόλογό του Σερ Κιρ Στάρμερ.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία των ελληνοβρετανικών σχέσεων και εξέφρασε στον Κιρ Στάρμερ την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο επιθυμεί μια παραγωγική σχέση με την Ε.Ε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να έχουν σύντομα διμερή συνάντηση. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές το καλό κλίμα μεταξύ τους φάνηκε και τον Νοέμβριο όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός συνάντησε τον Κιρ Στάρμερ ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ελληνική πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης
Ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα με την κυβέρνηση – Στο επίκεντρο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
«Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν και κακόβουλα διαστρεβλώνουν λόγω του πανικού τους, είναι ότι οκτώ στόχοι απάντησαν αν άνοιξαν ή όχι τα μηνύματα και από αυτούς οι πέντε είπαν ναι. Οι υπόλοιποι 79 κρύβονται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης