Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κιρ Στάρμερ έκλεισαν ραντεβού

Στο περιθώριο της τέταρτης Συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται σήμερα στην Βρετανία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον βρετανό ομόλογό του Σερ Κιρ Στάρμερ.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία των ελληνοβρετανικών σχέσεων και εξέφρασε στον Κιρ Στάρμερ την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο επιθυμεί μια παραγωγική σχέση με την Ε.Ε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να έχουν σύντομα διμερή συνάντηση. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές το καλό κλίμα μεταξύ τους φάνηκε και τον Νοέμβριο όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός συνάντησε τον Κιρ Στάρμερ ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ελληνική πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προειδοποίηση Κατζ προς την Τουρκία για Αιγαίο μετά τη συνάντηση με Δένδια: Δεν θα επιτρέψουμε την υλοποίηση «επικίνδυνων φιλοδοξιών»
«Όσοι ονειρεύονται να σύρουν την περιοχή προς τα πίσω, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια αποφασιστική συμμαχία» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας
Νίκος Δένδιας και Ίσραελ Κατζ
6
Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση είναι πάντα παρούσα στο πλευρό των αγροτών, πάντα ανοιχτή η πόρτα του διαλόγου
«Είναι η στιγμή που ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί» τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη σημερινή συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών
Ο Κώστας Τσιάρας