Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκάλυψη για κατ’ ιδίαν συζήτηση με Τσίπρα! “Του είπα διάλεξε…”! video

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκάλυψη για κατ’ ιδίαν συζήτηση με Τσίπρα! “Του είπα διάλεξε…”! video
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
“Δεν έχω κανένα λόγο να ζητήσω συγγνώμη για όσα είπα για τον πατέρα του πρωθυπουργού” είπε ξεκάθαρα ο αρχηγός της ΝΔ.
Η ΝΔ θα υπερψηφίσει την 13η σύνταξη “παρόλο που δεν είναι 13η σύνταξη αλλά ένα προεκλογικό επίδομα”.
Όλα όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ από τα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, μέσα από το live blogging του newsit.gr.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι διακαναλική συνέντευξη Τύπου εν όψει των ευρωεκλογών.

Ο αρχηγός της ΝΔ αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, συμπεριλαμβανομένων των διακοπών Τσίπρα στο κότερο Παναγόπουλου. «Θα συνιστούσα στον κ. Τσίπρα να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για την Ελλάδα των ελίτ. Ή, τουλάχιστον, όταν μιλάει για την Ελλάδα των ελίτ, να μην πηγαίνει να κάνει διακοπές σε πανάκριβα σκάφη στο Ιόνιο, γιατί αυτό είναι ξεδιάντροπή υποκρισία», δήλωσε χθες από την Παιανία.

Την ίδια στιγμή, η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, καλούσε το Μαξίμου να δώσει απαντήσεις σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» και τα ερωτήματα για την παρουσία και κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης στο επίμαχο σκάφος το περασμένο καλοκαίρι.

Παρακολουθήστε όσα συμβαίνουν μέσα από το live blogging του newsit.gr

 

Μητσοτάκης: Οι… απαντήσεις στο Ζάππειο του Τσίπρα

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, τη δική του απάντηση στο πακέτο οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης επιδιώκει να δώσει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δύο εβδομάδες πριν από τις κάλπες της 26ης Μαΐου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε έτσι ότι η κυβέρνησή του θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ για όλους τους πολίτες, ενώ υποστήριξε πως όταν μια εταιρεία έχει κέρδη, ένα ποσοστό τους θα πρέπει να μοιράζεται στους εργαζομένους.

Από την Παιανία όπου περιόδευσε χθες ο κ. Μητσοτάκης, επέμεινε, εξάλλου, ότι μία από τις βασικές αρχές της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ θα είναι η παροχή φορολογικών κινήτρων για επενδύσεις, ενώ σχολίασε το πακέτο μέτρων που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο, εγκαλώντας τον πρωθυπουργό για «παροχολογία και προεκλογικά επιδόματα».

Ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε, επίσης, στο δημοψηφισματικό χαρακτήρα των ευρωεκλογών, υποστηρίζοντας αφενός ότι ο κ. Τσίπρας ήταν αυτός που μετέτρεψε την εκλογική μάχη σε δημοψήφισμα, ζητώντας από τους πολίτες ψήφο εμπιστοσύνης στην κάλπη της 26ης Μαΐου. Αφετέρου τόνισε πως ο πρωθυπουργός με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών «θ’ αναγκαστεί να πάει και πάλι στο Ζάππειο ηττημένος αυτή τη φορά και να κάνει το μόνο αξιοπρεπές πράγμα που του απομένει: να προκηρύξει αμέσως εθνικές εκλογές».

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραχωρήσει σήμερα το μεσημέρι (12.30’) τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου εν όψει των ευρωεκλογών. Αναμένεται δε ν’ αναφερθεί αναλυτικά σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, συμπεριλαμβανομένων των διακοπών Τσίπρα στο κότερο Παναγόπουλου. «Θα συνιστούσα στον κ. Τσίπρα να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για την Ελλάδα των ελίτ. Ή, τουλάχιστον, όταν μιλάει για την Ελλάδα των ελίτ, να μην πηγαίνει να κάνει διακοπές σε πανάκριβα σκάφη στο Ιόνιο, γιατί αυτό είναι ξεδιάντροπή υποκρισία», δήλωσε από την Παιανία. Την ίδια στιγμή, η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, καλούσε το Μαξίμου να δώσει απαντήσεις σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» και τα ερωτήματα για την παρουσία και κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης στο επίμαχο σκάφος το περασμένο καλοκαίρι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις