Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Σασμός, η «παραγγελιά» του γιου του και το ringtone από τα Star Wars

Μια χαλαρή νότα είχε η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha το μεσημέρι του Σαββάτου (26.11.2022).

Μιλώντας στην Ναταλία Γερμανού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε φυσικά σε σοβαρά θέματα της επικαιρότητας, όπως τις εξελίξεις με την Κιβωτό του Κόσμου.

Ωστόσο ρωτήθηκε και για κάποια… όχι τόσο «καυτά θέματα», όπως το γιατί τσακώνεται (αν τσακώνεται) μετα παιδιά του αλλά και για το τι κάνει για να χαλαρώσει.

«Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται γονείς με τα παιδιά. Η Μαρέβα έχει μια ανησυχία όταν παίρνει τα παιδιά και δεν τα βρίσκει» είπε χαμογελαστός ο πρωθυπουργός.

Σε εκείνο το σημείο η Ναταλία Γερμανού έπαιξε μια μουσική «παραγγελιά» από το γιο του. Η μουσική αυτή ήταν από το Star Wars, από την πρώτη ταινία, και έπαιζε στο μπαρ στο οποίο ο Luke Skywalker γνώρισε τον Han Solo.

Ο Πρωθυπουργός γέλασε και κατάλαβε το αστείο, μιας και όπως είπε αυτή τη μουσική έχει ως ringtone στο κινητό του. Τη μουσική αυτή όπως είπε την άκουγε μαζί με τα παιδιά του.

 

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο τι κάνει όταν θέλει να αποφορτιστεί βλέπει netflix, τηλεόραση και διαβάζει βιβλία. Η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε εάν βλέπει Σασμό, μιας και είναι από την Κρήτη, και απάντησε πως έχει δει επεισόδια και τη θεωρεί ενδιαφέρουσα σειρά.

 

Κλείνοντας τη συνέντευξη η Ναταλί Γερμανού έκανε δώρο στον πρωθυπουργό μια κούπα, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι συλλέκτης.

Του έκανε δώρο και ένα παιχνίδι σε σχήμα φωτογραφικής μηχανής για τον σκύλο, τον Πίνατ. Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως ο Πίνατ έχει συνηθίσει να φλας της δημοσιότητας ενώ εκτίμησε πως το παιχνίδι… δε θα αντέξει και πολύ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: «Στόχος να μετατραπεί η ισότητα σε καθημερινό βίωμα»
«Μπορεί η Ελλάδα του 2026 να είναι μεταξύ των μόλις 14 κρατών του κόσμου που εγγυώνται απόλυτη νομική ισότητα, ανερχόμενη σταθερά στους διεθνείς δείκτες ισότητας. Όμως οι νίκες αυτές δεν αρκούν»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται σε οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση»
Και επισήμανε ότι «για μια ακόμη φορά, Κύπρος και Ελλάδα συνεργάζονται στο ύψιστο επίπεδο, λειτουργώντας ως φορείς σταθερότητας και ασφάλειας, σε μια συγκυρία εξαιρετικά δύσκολη»
President of Cyprus Nikos Christodoulides speaks during a joint statement with Italian Prime Minister Giorgia Meloni, at Chigi Palace, in Rome, Italy, February 26, 2026. REUTERS/Remo Casilli
Ανδρουλάκης: «Δεν πρέπει να υπάρξει κανένα σενάριο εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο» 
Η «προληπτική» στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ χωρίς απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ συνιστά ωμή παραβίαση του διεθνούς δικαίου, αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Η Ελλάδα «σταθμός» ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο – Οι εκτιμήσεις για τα γεωστρατηγικά οφέλη
Στα «οφέλη» για την Ελλάδα από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η Αθήνα προσθέτει και το γεγονός ότι η Άγκυρα, υπό τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, «εμφανίζεται αμήχανη», με στενά περιθώρια αντίδρασης...
συστοιχία Patriot
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα όταν θα έχουμε στέρεο, εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης
«Αναγκαία η επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης, διότι καμία από τις υπάρχουσες δυνάμεις του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου δεν μπορεί, ανεξαρτήτως από το αν θέλουν»
Αλέξης Τσίπρας 56
Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο: Από τις επόμενες εκλογές οι Έλληνες του εξωτερικού θα ψηφίζουν από τον τόπο κατοικίας τους
Με βίντεο στα social media, ο πρωθυπουργός παρουσιάζει την αλλαγή στο εκλογικό πλαίσιο, υπογραμμίζοντας ότι η νέα ρύθμιση διευκολύνει τη συμμετοχή των Ελλήνων της διασποράς χωρίς μετακινήσεις και πολύωρα ταξίδια
Μητσοτάκης, επιστολική ψήφος