Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Σασμός, η «παραγγελιά» του γιου του και το ringtone από τα Star Wars

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Σασμός, η «παραγγελιά» του γιου του και το ringtone από τα Star Wars

Μια χαλαρή νότα είχε η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha το μεσημέρι του Σαββάτου (26.11.2022).

Μιλώντας στην Ναταλία Γερμανού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε φυσικά σε σοβαρά θέματα της επικαιρότητας, όπως τις εξελίξεις με την Κιβωτό του Κόσμου.

Ωστόσο ρωτήθηκε και για κάποια… όχι τόσο «καυτά θέματα», όπως το γιατί τσακώνεται (αν τσακώνεται) μετα παιδιά του αλλά και για το τι κάνει για να χαλαρώσει.

«Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται γονείς με τα παιδιά. Η Μαρέβα έχει μια ανησυχία όταν παίρνει τα παιδιά και δεν τα βρίσκει» είπε χαμογελαστός ο πρωθυπουργός.

Σε εκείνο το σημείο η Ναταλία Γερμανού έπαιξε μια μουσική «παραγγελιά» από το γιο του. Η μουσική αυτή ήταν από το Star Wars, από την πρώτη ταινία, και έπαιζε στο μπαρ στο οποίο ο Luke Skywalker γνώρισε τον Han Solo.

Ο Πρωθυπουργός γέλασε και κατάλαβε το αστείο, μιας και όπως είπε αυτή τη μουσική έχει ως ringtone στο κινητό του. Τη μουσική αυτή όπως είπε την άκουγε μαζί με τα παιδιά του.

 

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο τι κάνει όταν θέλει να αποφορτιστεί βλέπει netflix, τηλεόραση και διαβάζει βιβλία. Η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε εάν βλέπει Σασμό, μιας και είναι από την Κρήτη, και απάντησε πως έχει δει επεισόδια και τη θεωρεί ενδιαφέρουσα σειρά.

 

Κλείνοντας τη συνέντευξη η Ναταλί Γερμανού έκανε δώρο στον πρωθυπουργό μια κούπα, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι συλλέκτης.

Του έκανε δώρο και ένα παιχνίδι σε σχήμα φωτογραφικής μηχανής για τον σκύλο, τον Πίνατ. Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως ο Πίνατ έχει συνηθίσει να φλας της δημοσιότητας ενώ εκτίμησε πως το παιχνίδι… δε θα αντέξει και πολύ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις