Δευτέρα, 17 Ιουν.
28oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές – Εμείς δεν συγκαλύπτουμε εφοριακούς που τα πιάνουν»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές – Εμείς δεν συγκαλύπτουμε εφοριακούς που τα πιάνουν»

«Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές, για να τριτώσουν οι εκλογικές νίκες της ΝΔ, με τη δυτική Ελλάδα στην πρώτη γραμμή», είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στο Αγρίνιο

«Ξέρουμε να κερδίζουμε τις εκλογικές μάχες, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ψηφοφόρους του Αγρινίου για τα «εντυπωσιακά ποσοστά», όπως είπε, στις τελευταίες εθνικές εκλογές. 

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το τι θα γίνει στην Ευρώπη μετά τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι πολύ σημαντικό και για το τι θα γίνει στη χώρα μας. 

«Θα ψηφίσουμε για να στείλουμε μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας όσον αφορά το εγχώριο πολιτικό σκηνικό, είναι πολύ αλαζονικό όταν κάποιοι μας κατηγορούν για αλαζονεία για το 41%, μας το 41% είστε εσείς, εσείς μας το δώσατε», τόνισε. 

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η αντιπολίτευση έχει μετατρέψει τις ευρεωεκλογές σε άτυπο δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης. 

Σχετικά με το «μέτωπο» της ακρίβειας, τόνισε ότι «δεν θα ξαναχρεοκοπήσουμε από τις ψεύτικες υποσχέσεις κάποιων», αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη για την δέσμευση της επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού. 

«Εμείς δεν θα συγκαλύπτουμε εφοριακούς που τα πιάνουν, το αποδείξαμε», ήταν η παρέμβαση του πρωθυπουργού για το «αμαρτωλό» κύκλωμα στη ΔΟΥ της Χαλκίδας. 

«Πάμε μαζί σταθερά, τολμηρά, να φέρουμε πιο κοντά την Ελλάδα στην Ευρώπη. Πάμε για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ», κατέληξε. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις