Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές – Εμείς δεν συγκαλύπτουμε εφοριακούς που τα πιάνουν»

«Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές, για να τριτώσουν οι εκλογικές νίκες της ΝΔ, με τη δυτική Ελλάδα στην πρώτη γραμμή», είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στο Αγρίνιο

«Ξέρουμε να κερδίζουμε τις εκλογικές μάχες, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ψηφοφόρους του Αγρινίου για τα «εντυπωσιακά ποσοστά», όπως είπε, στις τελευταίες εθνικές εκλογές. 

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το τι θα γίνει στην Ευρώπη μετά τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι πολύ σημαντικό και για το τι θα γίνει στη χώρα μας. 

«Θα ψηφίσουμε για να στείλουμε μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας όσον αφορά το εγχώριο πολιτικό σκηνικό, είναι πολύ αλαζονικό όταν κάποιοι μας κατηγορούν για αλαζονεία για το 41%, μας το 41% είστε εσείς, εσείς μας το δώσατε», τόνισε. 

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η αντιπολίτευση έχει μετατρέψει τις ευρεωεκλογές σε άτυπο δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης. 

Σχετικά με το «μέτωπο» της ακρίβειας, τόνισε ότι «δεν θα ξαναχρεοκοπήσουμε από τις ψεύτικες υποσχέσεις κάποιων», αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη για την δέσμευση της επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού. 

«Εμείς δεν θα συγκαλύπτουμε εφοριακούς που τα πιάνουν, το αποδείξαμε», ήταν η παρέμβαση του πρωθυπουργού για το «αμαρτωλό» κύκλωμα στη ΔΟΥ της Χαλκίδας. 

«Πάμε μαζί σταθερά, τολμηρά, να φέρουμε πιο κοντά την Ελλάδα στην Ευρώπη. Πάμε για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ», κατέληξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2