Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παππούς στην Λάρισα τον πλησίασε με το τσιγάρο στο χέρι – «Πρέπει να κόψεις το κάπνισμα»

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα, στην περιοδεία που πραγματοποιεί εκεί ο Πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το politic.gr, κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους δρόμους της Λάρισας, ξεχώρισε ένας ηλικιωμένος που τον πλησίασε με… τσιγάρο στο χέρι. Ο ηλικιωμένος εξιστόρησε κάποια γεγονότα από το παρελθόν, με τον πρωθυπουργό να τον ακούει προσεκτικά, λέγοντας του παράλληλα ότι πρέπει να κόψει το κάπνισμα.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ενημερωμένος και για την πολυαναμενόμενη συναυλία του καλοκαιριού Guns n Roses. Συγκεκριμένα, τον πρωθυπουργό πλησίασε ένας πολίτης που φορούσε σκούφο του γνωστού συγκροτήματος, με τον Κυρ. Μητσοτάκη να σχολιάζει “έρχονται”, αναφερόμενος προφανώς στη συναυλία του προσεχούς καλοκαιριού που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 14
«Βεντέτα» κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: Νέα αντιπαράθεση για τα Βορίζια και τα «εγκλήματα τιμής» με αφορμή τις δηλώσεις Φλωρίδη
Κυβέρνηση: «Αρκούσε μια συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Έστω και τώρα, ας την πει. Ποτέ δεν είναι αργά» - ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχουν «εθιμικές» ανθρωποκτονίες;»
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου