Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήκωσε… μανίκια και μπήκε στα χωράφια! [pics]

Με επισκέψεις σε αγροτικές και καταγραφή των προβλημάτων, μέσα από διάλογο που ανέπτυξε με τους παραγωγούς, άρχισε σήμερα την περιοδεία του στη Δυτική Θεσσαλία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτος σταθμός ήταν το χωριό ‘Αγιοι Θεόδωροι, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καρδίτσα, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς που καλλιεργούν ιπποφαές.


Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στα γραφεία των παραγωγών του συγκεκριμένου προϊόντος, όπου ενημερώθηκε για την καλλιέργεια και τις προοπτικές που δημιουργούνται.

Στη συνέχεια και πριν το χωριό Καρποχώρι συναντήθηκε με μελισσοκόμο της περιοχής, ο οποίος του ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία είναι κυρίως γραφειοκρατικού χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του προς τους παραγωγούς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε:

«Σας επισκέπτομαι με πολύ μεγάλη χαρά.

Από εσάς ξεκινάω την επίσκεψή μου στη Θεσσαλία, από τη δική σας οργάνωση. Ακριβώς γιατί θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι οι καλλιέργειες, ειδικά αυτές οι οποίες έχουν ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία είναι το μέλλον του πρωτογενούς τομέα. Ενημερώθηκα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για την πρωτοβουλία σας και για τη δυνατότητα που έχετε – όντας πια απόλυτα κατατοπισμένοι – να ξεκινάτε από το χωράφι και να καταλήγετε στο ράφι των πελατών εκτός Ελλάδας.

Ήρθα λοιπόν, να με ενημερώσετε για τις πρωτοβουλίες σας, αλλά και για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζετε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι
Χριστούγεννα με τους ψηφοφόρους για τους βουλευτές της ΝΔ: Τα εκλογικά σενάρια και τα «νέα κόμματα»
Η Ν.Δ. βρίσκεται πολύ μακριά από την αυτοδυναμία και ακόμη περισσότερο από το ποσοστό του 40,56% που είχε συγκεντρώσει στις εθνικές εκλογές του 2023, όταν είχε εκλέξει 158 βουλευτές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό