Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήκωσε… μανίκια και μπήκε στα χωράφια! [pics]

Με επισκέψεις σε αγροτικές και καταγραφή των προβλημάτων, μέσα από διάλογο που ανέπτυξε με τους παραγωγούς, άρχισε σήμερα την περιοδεία του στη Δυτική Θεσσαλία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρώτος σταθμός ήταν το χωριό ‘Αγιοι Θεόδωροι, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καρδίτσα, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς που καλλιεργούν ιπποφαές.


Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στα γραφεία των παραγωγών του συγκεκριμένου προϊόντος, όπου ενημερώθηκε για την καλλιέργεια και τις προοπτικές που δημιουργούνται.

Στη συνέχεια και πριν το χωριό Καρποχώρι συναντήθηκε με μελισσοκόμο της περιοχής, ο οποίος του ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία είναι κυρίως γραφειοκρατικού χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του προς τους παραγωγούς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε:

«Σας επισκέπτομαι με πολύ μεγάλη χαρά.

Από εσάς ξεκινάω την επίσκεψή μου στη Θεσσαλία, από τη δική σας οργάνωση. Ακριβώς γιατί θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι οι καλλιέργειες, ειδικά αυτές οι οποίες έχουν ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία είναι το μέλλον του πρωτογενούς τομέα. Ενημερώθηκα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για την πρωτοβουλία σας και για τη δυνατότητα που έχετε – όντας πια απόλυτα κατατοπισμένοι – να ξεκινάτε από το χωράφι και να καταλήγετε στο ράφι των πελατών εκτός Ελλάδας.

Ήρθα λοιπόν, να με ενημερώσετε για τις πρωτοβουλίες σας, αλλά και για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζετε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν λέμε “μακριά από εμάς το ΠΑΣΟΚ”» – Αιχμές κατά Σαμαρά και σκληρή επίθεση σε Τσίπρα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων εφόσον προκύψουν πρόσθετα έσοδα χωρίς νέους φόρους - Η αυτοκριτική για την πανεπιστημιακή αστυνομία και το μήνυμα για την ακρίβεια
Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη ΔΕΘ – «Πεταμένα λεφτά το rebranding», «έχει ροπή στο ψέμα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος» - «Δεν τον είδαν, δεν τον ξέρουν», απαντά το ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Σιακαντάρη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Κυβερνητική πρόταση, άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, μήνυμα κατά των προσωπικών στρατηγικών και το «Μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ έθεσε ως εκλογικό στόχο την πρωτιά, υπερασπίστηκε το οικονομικό του πρόγραμμα και παρουσίασε τους όρους μιας προοδευτικής διακυβέρνησης - Η αυτοκριτική για το παρελθόν, τα 12 μίλια και οι αιχμές κατά Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
19
Τσίπρας από τη ΔΕΘ στο newsit.gr: «Ήμουν ανεκτικός σε προσωπικές στρατηγικές – Αυτό δεν θα επαναληφθεί»
Η απάντηση στην ερώτηση του Πέτρου Κατσάκου για στελέχη που κινούνται εκτός κομματικής γραμμής – «Έπαθα και έμαθα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα για ενότητα, πειθαρχία και αυτοπειθαρχία στην ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
38
Ο Αδριανός Γολέμης, ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης που θα ταξιδέψει στο διάστημα – Στο Παρίσι γράφτηκε ιστορία
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πιστεύω ότι ο Αδριανός, πέρα από τα πολύ ενδιαφέροντα πειράματα που θα διεξάγει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα αποτελέσει επίσης πηγή έμπνευσης για τα μικρά ελληνόπουλα»
διάστημα 22