Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την εκκλησιαστική περιουσία

Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Δευτέρας (23.01.2023) στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, η οποία έχει δρομολογηθεί χάρη στην καλή συνεργασία πολιτείας και εκκλησίας. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την προώθηση της επένδυσης στο Σχιστό που ανακοινώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 από τον Αρχιεπίσκοπο, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αύριο, Τρίτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί και θα μιλήσει στις 10:30 στην τελετή παράδοσης των έργων Ασφαλείας Προμηθειών και Πληροφοριών (SSI – Security of Supply and Information) και του 5ου αεροσκάφους F-16 VIPER στην Πολεμική Αεροπορία.

Η τελετή θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα Βοιωτίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας