Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα στην Τουρκία κατά τη συνέντευξη του στο Bloomberg

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ερωτήθηκε -όπως άλλωστε αναμενόταν- ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα με την Τουρκία, τα οποία χαρακτήρισε «σύνθετα» και έστειλε μήνυμα στη γειτονική χώρα.

«Έχουμε σύνθετα προβλήματα με την Τουρκία, πολύ δύσκολα νομικά ζητήματα, αναφορικά με την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μας. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας και αυτός είναι η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο. Δηλώνουμε στην Τουρκία ότι υπάρχει τρόπος να επιλυθούν (αυτά τα ζητήματα) χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πολύ επιθετική πολιτική ή μη αναγκαία ένταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας από τη Λοριάν για τη φρεγάτα FDI Νέαρχος: «Ένα κομμάτι έχει πίσω της ελληνικά χέρια και ελληνική ψυχή»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία της ελληνογαλλικής αμυντικής συνεργασίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις επιχειρησιακές δυνατότητες των νέων πολεμικών πλοίων και στην ελληνική συμμετοχή στην κατασκευή τους
Δένδιας από τη Λοριάν για τη φρεγάτα FDI Νέαρχος: «Ένα κομμάτι έχει πίσω της ελληνικά χέρια και ελληνική ψυχή»
Παρέμβαση Καρπουχτσή για να αποτραπεί η έξωση 92χρονης με αναπηρία 87%: «Η αξιοπρέπεια δεν πλειστηριάζεται»
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ συμμετείχε στην κινητοποίηση για την αποτροπή της έξωσης, ζητώντας προστασία της πρώτης κατοικίας και βιώσιμες ρυθμίσεις οφειλών
Κώστας Καρπουχτσής