Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα στην Τουρκία κατά τη συνέντευξη του στο Bloomberg

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ερωτήθηκε -όπως άλλωστε αναμενόταν- ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα με την Τουρκία, τα οποία χαρακτήρισε «σύνθετα» και έστειλε μήνυμα στη γειτονική χώρα.

«Έχουμε σύνθετα προβλήματα με την Τουρκία, πολύ δύσκολα νομικά ζητήματα, αναφορικά με την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μας. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας και αυτός είναι η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο. Δηλώνουμε στην Τουρκία ότι υπάρχει τρόπος να επιλυθούν (αυτά τα ζητήματα) χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πολύ επιθετική πολιτική ή μη αναγκαία ένταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκοπήσεις MRB και Marc: Από 11,6 έως 15 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – «Βουτιά» για Καρυστιανού, τι καταγράφεται για ένα ενδεχόμενο κόμμα Σαμαρά
Αρνητικό το ισοζύγιο για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη - Το 53,7% θεωρεί ότι τα μέτρα της ΔΕΘ είναι λιγότερα από όσα επιτρέπουν οι δυνατότητες της οικονομίας
Τσίπρας, Καρυστιανού, Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης
Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Ellinikon Sports Park: «Το Ελληνικό παίρνει ήδη νέα μορφή» – Το μήνυμα για τις μεγάλες αναπλάσεις σε Τατόι και ΔΕΘ
«Δεν δημιουργείται μια περίκλειστη πόλη για λίγους, αλλά ένας φιλόξενος προορισμός για όλους», τόνισε ο πρωθυπουργός – «Η άσκηση είναι το καλύτερο αντίδοτο στις οθόνες»
Μητσοτάκης, Ελληνικό
Νίκη Κεραμέως: «Δεν υπάρχει καμία περικοπή στο επίδομα ανεργίας» – «Νέο πρόγραμμα επιδότησης στο 90% του μισθού και των εισφορών για 1 χρόνο»
Για το φημολογούμενο κόμμα Σαμαρά, η Νίκη Κεραμέως εξέφρασε την εκτίμησή της ότι τελικά ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα το κάνει
Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως