Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα στην Τουρκία κατά τη συνέντευξη του στο Bloomberg

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ερωτήθηκε -όπως άλλωστε αναμενόταν- ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα με την Τουρκία, τα οποία χαρακτήρισε «σύνθετα» και έστειλε μήνυμα στη γειτονική χώρα.

«Έχουμε σύνθετα προβλήματα με την Τουρκία, πολύ δύσκολα νομικά ζητήματα, αναφορικά με την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μας. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας και αυτός είναι η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο. Δηλώνουμε στην Τουρκία ότι υπάρχει τρόπος να επιλυθούν (αυτά τα ζητήματα) χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πολύ επιθετική πολιτική ή μη αναγκαία ένταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαρδακαστάνης για Διαμαντοπούλου και Δούκα: Άστοχες οι δηλώσεις τους, για τις διαγραφές αποφασίζει ο Ανδρουλάκης
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τα στελέχη σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις αποφάσεις του συνεδρίου, στον απόηχο της σύγκρουσης ανάμεσα στην υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος και τον δήμαρχο Αθηναίων
Ανδρουλάκης και Βαρδακαστάνης
Κυριάκος Μητσοτάκης για το posokanei.gov.gr: Όπλο του καταναλωτή στη μάχη κατά της ακρίβειας
«Μπορείς να ξέρεις πλέον πού είναι πιο φθηνό το καλάθι σου. Οι τιμές ενημερώνονται σε καθημερινή βάση, να είμαστε ξεκάθαροι, το "Πόσο Κάνει" προφανώς από μόνο του δεν λύνει το πρόβλημα της ακρίβειας»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμογή "PosoKanei"