Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής – Το νέο σποτ της εμβολιαστικής εκστρατείας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής – Το νέο σποτ της εμβολιαστικής εκστρατείας

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: emvolio.go.gr», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter αναφορικά με το νέο σποτ για τον εμβολιασμό.

Στο tweet του παραθέτει και το βίντεο με το σχετικό σποτάκι.

Το σποτ περιλαμβάνει δύο παράλληλες ιστορίες του ίδιου προσώπου, του Κώστα. Στην πρώτη δέχεται ένα μήνυμα στο κινητό του που λέει: «Κώστα, η Δήμητρα έχει ξεκινήσει ήδη. Μην αργήσεις, σε περιμένουμε στο λιμάνι». Ο Κώστας χαμογελαστός και φορώντας τη μάσκα του φτάνει με ταξί στο λιμάνι και ξεκινά τις διακοπές του.

Στην δεύτερη παράλληλη ιστορία, ο Κώστας δέχεται το μήνυμα: «Κώστα η Δήμητρα βγήκε θετική με Covid. Πρέπει να μπούμε όλοι καραντίνα», με την πρωταγωνιστή της ιστορίας να κλείνεται στο σπίτι, εμφανώς απογοητευμένος.

«Η διαφορά ανάμεσα στο να χαρούμε ή να χαλάσουμε αυτό το καλοκαίρι είναι ένα εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να χτίσουμε την ανοσία που χρειαζόμαστε. Και η ανοσία όλων μας ξεκινάει από την προσωπική ανοσία του καθενός από εμάς», επισημαίνεται στο νέο μήνυμα προώθησης του εμβολιασμού, παραπέμποντας στο emvolio.gov.gr για τον προγραμματισμό των ραντεβού.

Δείτε το νέο σποτ:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις