Πολιτική

Κυρώσεις στον Πολάκη για το τσιγάρο στη Βουλή ζητά ο Μπεχράκης

Αφορμή για την παρέμβαση του Παναγιώτη Μπεχράκη αποτέλεσε φωτογραφία που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης από το κυλικείο της Βουλής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να παρέμβει και να ενεργήσει τα δέοντα ώστε να επιβληθούν στον Παύλο Πολάκη οι κυρώσεις που προβλέπονται για κάθε πολίτη που παραβιάζει τη νομοθεσία για το κάπνισμα, ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής ο καθηγητής πνευμονολογίας, Παναγιώτης Μπεχράκης.

Επιπλέον ο κ. Μπεχράκης, που είναι πλέον και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον έλεγχο του καπνίσματος, ζήτησε να ελεγχθούν και οι υπεύθυνοι του καφενείου της Βουλής επειδή στα τραπέζια του υπήρχαν σταχτοδοχεία.

Αφορμή για τις δηλώσεις Μπεχράκη στάθηκε φωτογραφία από το κυλικείο της Βουλής που ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook ο Παύλος Πολάκης, στην οποία διακρίνονται δύο αναμμένα τσιγάρα σε σταχτοδοχείο, μπροστά από τον ίδιο και αρκετά άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την παρέμβαση του Παναγιώτη Μπεχράκη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεώνη Κουφονικολάκου: Αιχμές κατά Μελέτη και Μητσοτάκη για εργαζόμενους και στεγαστικό – «Και εις ανώτερα»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ επικρίνει τις κυβερνητικές προτεραιότητες, αντιπαραβάλλοντας την πίεση στους εργαζόμενους και το κόστος στέγασης με τις τοποθετήσεις στελεχών της ΝΔ
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 11
Σταύρος Παπασταύρου: «Ο Κάθετος Διάδρομος είναι έργο εθνικής σημασίας – Τον Νοέμβριο η νομοθετική ρύθμιση για το Καραϊσκάκη»
Σχετικά με την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου, ο υπουργός επανέλαβε ότι το έργο προχωρά, υπογραμμίζοντας τη στρατηγική του σημασία για την ενεργειακή ασφάλεια και τη γεωπολιτική θέση της χώρας
Ο Σταύρος Παπασταύρου