Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κυβέρνηση και Μαρέβα Μητσοτάκη διαψεύδουν δημοσίευμα για ταξίδι της στην Αίγυπτο: «Συγγνώμη αλλιώς αγωγή»

Κυβέρνηση και Μαρέβα Μητσοτάκη διαψεύδουν δημοσίευμα για ταξίδι της στην Αίγυπτο: «Συγγνώμη αλλιώς αγωγή»

Ένα δημοσίευμα που έφερε τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, σε ταξίδι στην Αίγυπτο, να επισκέπτεται το Μεγάλο Μουσείο της χώρας μαζί με την υπουργό Πετρελαίου, ένα tweet του Κώστα Βαξεβάνη και ένα… εξώδικο που έρχεται.

Είναι το νέο επεισόδιο σε μια κόντρα που κρατάει χρόνια. Ο Κώστας Βαξεβάνης σε tweet του υιοθέτησε το δημοσίευμα για το ταξίδι στην Αίγυπτο και επιτέθηκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία διέψευσε μέσω twitter και ετοιμάζεται να του στείλει εξώδικο.

Πρώτα ήρθε η αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου, με την κυβέρνηση να κάνει λόγο για προβοκάτσια, η οποία έχει όρια τα οποία ξεπέρασε ο «τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα».

Η επίσκεψη στην οποία γίνεται λόγος έγινε, όπως τονίζει το Μαξίμου, στις 8 Οκτωβρίου του 2019, όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στη χώρα για την τριμερή Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη θα στείλει εξώδικο στον δημοσιογράφο, ζητώντας του δημόσια συγγνώμη και στην περίπτωση που δεν το κάνει, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη αφού θα ακολουθήσει αγωγή.

Η ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού

Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου!

Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Η αντίδραση από τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Αντέδρασε όμως και η ίδια η Μαρέβα Μητσοτάκη στο δημοσίευμα, κάνοντας ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter. «Διαψεύδω το δημοσίευμα. Η επίσκεψη έγινε το 2019. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα.

Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις» τόνισε.

Δείτε την ανάρτησή της

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις